La 5 minute dupa asteptarea inspiratiei !

Sunt magnific,maret,superb si doamne ce mai ma laud :))
Macar safiu binedispus.
   Ideea este ca mi-o venit o inspiratie ce se vrea cronică.

Sa nu pierd ideea si sa intram in subiect.
 Iubirea
Am mai scris despre ea,dar acum vreau  sa clarific un aspect al sentimentului asta asa de complicat,si totodata atat de inaltator.
 Dupa ce am citit o postare a unui blogger(nu-i pot spune prieten,amic sau altele pentru ca prieteni multi nu prea am prin blogosfera(sper ca am scris corect)>>>

 >>>revin ,,,dupa ce am citit o postare de pe un blog am realizat ca in ceea ce priveste iubirea,dragostea sau ce mai avem noi prin mitica cand vrem sa ne gustam partenerul din cap pana-n picioare,cand ne trec fluturasii ...ei bine de obicei ne facem prea multe griji.
 Omule,oricum ideea in sine de iubire e prea complicata ca sa stai sa o digeri si sa ajungi la o concluzie,daca ai inceput deja formuleaza incheierea ca in curand o sa ramai fara vlaga.

Iti spune Querida(ce ?! nu am nimic dragastos in minte) ca vai relatia nu mai este ca-nainte, ca moare calul in gradina ,,,ca alte probleme gospodaresti si tu imediat reactionezi ca alergicul  si mai stai si pe ganduri.

 Prea multe griji pentru ceva ce e instabil oricat ai incerca tu sa-l stabilizezi.Incearca sa o lasi mai moale, nu cu iubirea ci cu grijile(cele fara substrat),zambeste chiar daca lumea n-o face prea des (daca folosesti colgate dintii tai stralucitori vor atrage admiratie si rada rada)
O nebunie va spun,too much worries.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top