Domnul/a perfectiune exterioara,putreziciune interioara

Articol actualizat la 9-12-2014

Catre cei  frumosi,frumoase care se simt,sau care nu.
 Postarea asta poate te va  lumina pe tine,tu care probabil nu iesi in evidenta printr-un amabalaj lucios,dar care poate ti-ai dorit sau inca iti doresti sa fii si tu la fel de frumos/asa ca,colegul/colega ssa...
 
 Cauti pentru prea mult timp fondul ala de ten si vor trece pe langa tine lucruri frumoase care nu se sterg asa de repede precum rujul si nuanta ce o poarta.

Pe facebook se zaresc numai "perfecti" si cei care totusi nu arata bine sunt catalogati drept neinteresanti,si asta pentru ca nu au in coada unei fotografii de profil sute de like-uri si au incetat sa caute acel lucru "vesnic" pe care tu il numesti frumusete.
 Daca vrei sa fi putin mai cu mot,pot sa-ti spun ca motul ala il ai de foarte mult timp.Lucrul acela diferit se naste odata cu noi nu se evidentiaza in decolteul larg ce baga imaginatia in delir si neuronii in extaz.

 Vorba mea "toti suntem destepti,pana ce unul decide sa vorbeasca" ca dupa e vai si amar de ce perle scot toti.
Poti tu sa te infrumusetezi sau sa iti pui mot ca nu va dura.Cauti frumusetea care nu va fi niciodata lipsita de complexe.
  Ca sa dau un exemplu:
Oamenii ca sa isi asigure un trai decent nu au nevoie de o cantitate enorma de bani,dar cu toate astea uite ca exista si miliardari,si asta de ce ? Din lacomia de a avea mai mult ! Asa e si cu frumusetea,o vrei si cand o ai vei ravni la mai mult, fie gasesti altceva mai stimulant.

Incearca sa construiesti casa in care va acoperi generatii de ide ,nu coliba care se va darama cu accentuarea complexelor.

O fata sau un baiat  frumos da normal au mai multe sanse de a atrage un partener de sex opus.

Ca sa iti explic, sansele  sunt date de faptul ca reusesti sa ademenesti persoana la 1m de tine fara prea multe eforturi.Dupa trebuie sa iti folosesti imaginatia,acel bun obtinut prin tudra ,bun  care l-ai neglijat in ultimii ani fiind prea preocupat sa cauti rujul in cazul fetelor sau orice alt obiect de vestimentatie care ar face un baiat sa arate bine(cu toate ca nu cred asta)

 Fii increzator in tine si nu lasa faptul ca nu iti gasesti un prieten/a prietena sa te schimbe,daca o sa te schimbi si o sa-ti gasesti un prieten/a prin prizma unui ambalaj lucios nu inseamna ca ai reusit,ai dat gres pentru ca cerebelul nu-ti functioneaza,accepta-te asa cum esti,e cea mai buna varianta (asta in cazul in care nu esti retardat, atunci trebuie sa te schimbi). Salutari tuturor !

CONVERSATION

2 comentarii:

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top