Esti trist,e 100% vina ta

Nu stiu de ce am impresia,dar atunci cand suntem tristi sau avem stari din astea de canta cucu pe craca tindem sa facem tot posibilul sa bagam tot mai mult capul in nisip ?
 Si asta de ce ?
 Ei bine o explicatie ar fii ca suntem slabi sa luam tristul pericolul in brate sa il acceptam,sa mergem mai departe,dar aste e ceva normal,toti suntem slabi in felul nostru,eu spre exemplu sunt slab si la propiu si la figurat(chiar sunt slab)
Si o alta explicatie ar fii ca suntem predispusi la suparare...adica la o stare urata...Chiar crezi ?
 Atunci cand esti suparat nu iti mai arde de nimic asta e clar,dar cateodata chiar simti ca soarta aia nu e cu tine,ca totul iti merge pe dos,ca tu nu esti predispus la fericirea aia din varful norului.

 Ai putea sa ai dreptate,dar in cele mai multe cazui te inseli.oricum articolul asta nu are sa fie unul motivational care o sa te scoata din depresie,deci daca ai o stare proasta nu-ti garantez ca la sfarsit o sa rupi covorul de fericire,sau ca o sa-ti cante...
cucu,de data asta pe covorul rupt.
  Ideea este in felul urmator(deja a inceput sa devina amuzant)
Exista urmatorul fapt,ca atunci cand gandesti negativ gandurile tale se vor transforma intr-o situatie negativa,poate iti este greu sa crezi dar tu singur te-ai adus in situatia asta,tu singur esti vinovat ca esti trist.
 Si hai sa dam exemple ca nah romanul trebuie sa fie explicit : Trebuie sa dai un examen,si sa spunem ca ai invatat cat de cat sa-l treci,dar esti foarte negativist,si te gandesti ca tu sigur n-o sa-l treci,ei bine acum chiar nu-l mai treci,pt ca gandurile tale se transorma in realitate,o atitudine pozitiva ar rezolva problema,dar nah esti prea ocupat sa fii trist nu ?
 Si dupa toate randurile astea incarcate cu negreala si in care te simti si mai prost ca nah,acum esti mai trist,mai e si vina ta,viata e grea,ce zici imi demonstrezi ca poti sa rupi covorul de fericire :))
Punte pe acultat...Play
And don't worry,be happy

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top