Indiferenta in relatie ?

Sunt prea multe cauze pentru care cineva devine indiferent fata de tine , nu stii de unde sa deslusesti confuzia.Haide  sa enumeram cateva motive pentru care apare indiferenta in relatie.

 1.Nu mai prezinti interes
 2.Nu ii acorzi atentie suficienta,se sustrage din relatie si astfel apare indiferenta.
 3.Ce era verde acum e vested, trebuie sa recunoasteti ca nu e mereu primavara.

Insa indiferenta este intr-un fel un act de iubire si sa iti voi spune de ce.

 Atunci cand persoana iubita are o atitudine rece fata de tine poate fi pentru  ca ceva nu merge bine si panicata se retrage incercand sa gaseasca un raspuns,si pe parcurs se pierde.

Gandeste in felul urmator, daca la un moment dar partenera nu te mai intelege si tu nu stii sa comunici prea bine ea o sa creada ca nu iti pasa si de aici reciprocitatea isi face cuib, ea nu o sa-ti mai dea p*** si pentru tine asta conteaza.

Cu timpul ce era ghem s-a desirat,ti-ai creat o impresie ,la fel a facut si ea.Ghem* over !

Indiferenta ascunde in spatele ei atitudini incerte,confuze
 As incheia cu o solutie...dar cred ca fiecare o are pe a sa...sau poate suntem destinati sa fim un fel bolovani emotionali.

CONVERSATION

2 comentarii:

  1. 1. nu e un sentiment frumos , 2. pentru ca nu mai exista contact sentimental sau fizic intre cei doi/cele doua parteneri/partenere ;)

    RăspundețiȘtergere

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top