Despre retusare.


(12.06.2016 - Articol vechi. am incercat sa actualizez un cuvant ici-colo dar e posibil sa-si fi dat duhul deja)

Nu crezi ca daca ar disparea pentru un moment Photoshopul sau alte softuri de retusare digitala ar fi panica totala. Dovada complexului si dependentei de retusare o reprezinta un numar surprinzator de  poze trecute prin bagheta magica a acestui progam.Se numeste Healing Brush Tool daca nu spun prostii.

Ne comportam paradoxal ,ardem aschiile unui copac care trebuie sa-l excaladam, in schimb noi alegem sa alunecam ca pinguinii.

Am renuntat de 2 sau 3 ori la Facebook din cauza faptului ca sunt bombardat de oameni retusati (sigur,aici se pot isca polemici)
Dar ce rost are sa te inseli pe tine insuti, totusi adevarul e ca
chiar functioneaza.Cine nu te cunoaste crede ca esti chipes si fata ta cosuri nu are ** .Dar daca chiar o sa tregi la next level cu persoana cunoscuta pe Facebook si tu chiar esti naspa o sa ai parte de o surpriza. Iti creezi o imagine falsa si asta o sa opreasca multi sa treaca de cioburile imprastiate de spargerea mastii de sticla.

Dragii mei ar trebui sa le multumiti oamenilor care si-au pus inteligenta pe rotita sa scoata un asemea soft. Tot respectul meu pentru cei care sunt naturali si let it go frumusetii naturale.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top