Cele trei tipuri de articole scrise de bloggeri

Articol actualizat la 5/6/2014

 Incepem cu voia prea maritelor voastre spirite(ce-mi place expresia asta) dar gata cu fotosinteza:
  Cele trei tipuri de articole des intalnite sunt :
 1. articolul descriptiv
 2. articolul in care se dau sfaturi
 3.  articole artistice

Si sa le luam pe rand:

Articolul descriptiv este unul dintre cele mai frecvente articole regasite pe un blog.In acesta autorul isi descrie sentimentele ,starile de spirit,cum si-a petrecut vacanta si nu in cele din urma cum mai decurge umila dar frumoasa luir viata presarata cu regionalisme. 

Articolul in care se dau sfaturi - acesta cuprinde foarte multe sub-categorii deoarece in general sfaturile tind sa fie de mai multe feluri si forme,de ajutor sau ba.De obicei se intalnesc sfaturi ce rezida din propia experienta ce uneori pot fii folositoare sau nu,depinzand in mare parte de cititor.

Fara sa-mi mai lungesc limba-n gura si neuronul in cutia craniana trecem la cea de-a 3-a categorie,dar poate nu si ultima(e ultima,ma prosteam doar ) 
 Articolele artistice pot fi fie foarte interesante si in ele creativitatea intra de multe ori in orgasm.Fie ca este o poezie,sau doar poze de o frumusete inimaginabila.Ma inclin in fata celor care au darul de a da contur cuvintelor,pozelor si sentimentelor intr-un mod sublim (un astfel de articol )

Cam atat,daca am ratat vreun tertip puteti viola sectiunea de comentarii.

CONVERSATION

3 comentarii:

 1. interesant articolul.. : d am sa memorez cele trei aspecte,ca atunci cand voi scrie ceva...sa stiu unde ma incadrez:))

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu cred ca ma cam incadrez in toate 3 aspecte! Depinde totusi de starea mea:)

  RăspundețiȘtergere
 3. Da,ai dreptate starea de spirit joaca un rol foarte important in redactarea unui articol :)

  RăspundețiȘtergere

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top