De prin ultimele minute

Articol actualizat la 24.03.2014

Cea mai grea parte in redactarea unui articol este incipitul.De cele mai multe ori intampin dificultati si ca tot veni vorba de inceputuri acum putin timp ma uitam peste primele mele articole,care dealtfel  mi-au furat si cateva zambete.Uunele articole sunt copilaroase,in altele foloseam un limbaj elevat..eram la inceput si blogging-ul mi se parea mai mult o afacere decat un spatiu destinat dezolării inimii.

   Dar pe parcurs am inceput sa ma indragostesc de micul meu jurnal virtual .Cautam din ce in ce mai multe sfaturi,trucuri prin care sa il fac mai functional,mai frumos.
Si uite ca a trecut aproape o
jumatate de an de cand gandurile mele s-au prefacut in caractere. Caractere care pe parcursul a  sute de spatii albe pofteau ca un cocos la o gaina dorinta de a fi călcate si murdarite de idei,respectiv picioare pentru ca dupa cum stim cocosul nu are organ genital cocoşesc.
Revenind :))

  Recunosc sunt momente cand nu vreau sa aud de el,cand totul mi se pare banal,dar nu-mi pot lasa blogul mult timp,ar fii absurd.
 Asteptari nebanuite va doresc !

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top