Stari

finalul unei zile.....
  De fapt azi simt ca este finalul mai multor zile in care....nu am mai fost eu,m-am pierdut putin cate putin in incercarea de a cauta fericirea.stiu ca tipul asta de articol nu este pe placul nimanui,avem nevoie de fericire,sa ne simtim impliniti,ei bine in continuare nu stiu cat de mult o sa-ti vorbesc despre asta.esti liber sa pleci sau sa intri.

 Am cautat cateva zile ,,,,sunt confuz,si sunt convins ca o melodie ar ajuta enorm,dar vreau sa-mi clarific unele lucruri si nu o pot face cand sunt lucid,pentru ca stiu ca la un moment dat in calea fericirii mele va sta motivul nefericirii,si nu mi-as putea ierta daca acum nu as rezolva totul
  Accept cu greu si trec prin  etape putin melancolice,dar stiu ca fericirea e pentru mine,stiu ca sunt tipul de persoana care a fost facut sa fie cu zambetul pe buze,sa glumeasca,sa rada. de aceea nu
accept nici o stare proasta care sa se abata de la regula,in schimb zilele astea au fost altfel,au fost melancolice,putin triste...of parca am uitat cat de dulci sunt,iubesc clipele cand simt ca am ceva pe suflet,ceva la care sa ma gandesc,ceva care nu merge perfect,am nevoie de provocari,si intr-un fel ele vin doar din stari mai putin euforice,vesele.

 Si se zbat opinii contradictorii in interiorul meu,e groaznic,sa renunt la placerea clipelor apasatoare si sa continui pe un drum fericit dar poate fara magia provocarilor putin dramatice.
  As vrea sa le imbim pe amandoua,dar nu stiu in ce maniera voi reusii
si uite-ma acum...intr-o stare melancolica, cu iz de picaturi dulci amarui.

 Cred ca am nevoie de putin ajutor si un sfat...

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top