Roboti mutanti ,sau doar batranei linistiti ?

 
     Niciodata nu m-am gandit la cum o evolueze lucrurile in viitor,sunt un tip vesel care nu isi face prea multe griji pentru ziua de maine .Sunt mai ocupat sa-mi infrumusetez starea actuala decat cea de peste 2 zile.
 Dar cu ocazia celor de la Oktal,si da vreau sa spun ca am inceput sa indragesc probele lor,au o tenta calda si interesanta. 
Cum vad eu tehnlogia peste 80 de ani,cum voi face fata,si ce componente voi folosi,oare am sa devin un robot sau doar un batranel linistit  ?
Cu aceasta imprejurare o sa dau frau liber imaginatiei :)
Raspunsul este unul mai amplu,si tocmai de accea o sa incerc sa le iau pe rand :D

Peste 80 de ani,The Leap
o tehnologie care este relativ noua,va ......
domina intreaga piata IT,se va regasi in telefoane in monitoare LCD,la fiecare colt de strada.Imi doresc ca cei de la LeapMotion sa creeze o varianta care sa se integreze in ochi si sa putem controla totul doar prin gesturile mainii.
   Tehnologia o sa evolueze pana la un punct,de asemenea cred ca micile placeri vor disparea,fiind inlocuite de roboti care sa ne invete cum sa taiem cartofi si cum sa fim fericiti(prea infricosator?) 
    In momentul de fata sunt pasionat de tehnologie,insa cand voi imbatrani vreau sa ma bucur de clipele de liniste pe care totil le cautam odata cu varsta. 


Placile de baza vor evolua in directia unor performante si marimi mai mici,si cred ca asta este destul de concludent.
 Sunt de parere ca procesroarele Intel i7(pentru mai multe informatii aici) vor supravietui,fiind de ultima generatie in momentul actual ,venind cu grafica integrata Intel Hd 
 Intodeauna am crezut ca un hard disk modest ar fi unul de 500 gb,cel putin pentru nevoile mele este perfect,insa odata cu tehnologizarea un nou val de informatii trebuiesc stocate,dar nu cred ca in Hdd va fii speranta,poate ssd sau mai degraba in noi ,mai exact in mintiile noastre. Se stie ca,creierul uman are capacitatea de a stoca pana la 1000 terabyti,pentru cei care nu se pricep cu numerele,va spun eu asta foaaaarte mult,mai mult decat orice computer dotat cu hard disk existent.
Oricum ar fi viitorul suna bine atat timp cat tehnologie nu ne scapa de sub control si nu ne transformam in roboti ucigasi cu Ak 47,glumeam :))  
 Si cam atat cu predictiile,vorba aia sanatosi sa fim noi !

Articol inscris pentru SuperBlog 2012

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top