SpringShop-avantaje si imbunatatiri

     Pentru cei care nu au aflat inca SpringShop este un website de unde iti poti cumpara un magazin online,o afacere numai gata sa fie administrata de catre tine,la prima impresie mi s-a parut o idee foarte buna,originala.

    Am observat pe diverse site-uri ca incearca sa se dezvolte idei de afaceri,dintre toate cel mai mult mi-a atras atentia acesta  ,administratorul se ocupa serios de administrarea site-ului,si sunt de parere ca are multe sanse sa reuseasca daca nu o face deja,ceva rentabil pe termen mediu. 
    Insa ceea ce m-a atras la SpringShop este ca au dus ideea intr-un punct mai inalt,adica au scurtat timpul si toata rabdarea necesara pentru investirea intr-un magazin online,ei vand afaceri la cheie cum s-ar spune. 

   Daca ar fi sa imi pun o eticheta m-as situa intre participantul creativ si cel tehnic,cumva pe la mijloc.Nu am cunostinte avansate de Webdesign sau Html dar ma descurc,cat despre creativitate depinde de moment, si pentru ca articolul sa fie placut,am sa fac scurte dar argumentate paranteze cu imbunatatiri.


       Unul din avantajele acestui website,lasand la o parte ideea in sine este progamul de afiliere : valabil in special pentru cei care detin un site,sau chiar un blog.Progamul functioneaza in felul urmator :
  iti creezi un cont la ei,si vei primi un cod pentru bennere sau pentru linkuri,iar pentru fiecare client adus care isi activeaza contul vei primi 10% din valoare abonamentului ales de acesta,pare usor,dar aici am sa fac o mica paranteza cu imbunatatirile ce le pot aduce.
    Consider ca posibilii clienti ar fi mai increzatori in acest progam,daca in subsolul paginii,sau sub postare s-ar afisa comentarii,pareri,reactii ale oameniilor ce l-au incercat.Suntem mai increzatori sa incercam,testam lucruri noi daca stim ca altii au reusit nu ?

    Insa am descoperit o mare problema,ori poate mi se intampla doar mie ?  Atunci cand incerc sa dau click pe "inregistreaza-te acum" nu primesc nici un raspuns,browserul nu incarca nimic si totul ramane intact,daca puteti verifica ar fi bine,mi-ar placea sa stiu ca doar mie mi se intampla asta ,dar poate problema e mai grava!

   Culorile folosite pentru website sunt ok,insa ar fi mai ok daca s-ar folosi mai multe,nu doar verde si albastru,culorile de pe un site trebuie sa reflecte disponibilitatea celui care ofera serviciile.In acest sens puteti invata de la Google,site-urile lor sunt viu "desenate" daca pot spune asa.Ceva mai viu!


Unul din punctele forte ale site-ului este designul,un site bine pus la punct.Clientii pot deduce usor unde sa caute informatiile de care au nevoie,insa o imbunatatire pe care o pot aduce este clar un slider,ceva nici prea simplu,dar nici prea complex.
Ma refer la un slider ca acestaSi ca slide-uri sa puna animatiile de la sabloanele paginilor web recent create,dar sunt convins ca ei au profesionisti care se pot ocupa de asta.

Un search box ar fi de altfel de un real ajutor,cu toate ca informatiile sunt vizibile si la indemana nu ar strica unul :)
    Si cam atat,acestea au fost principalele imbunatatiri si putinele dezavantaje,va urez mult succes in continuare si cat mai multe idei indraznete :)

Articol inscris pentru SuperBlog 2012

    
CONVERSATION

1 comentarii:

  1. Am dat întâmplător peste acest articol al tău și am descoperit, cu mirare și satisfacție, că în cadrul lui ai menționat blogul meu. Acest lucru m-a impresionat așa că am scris un articol pe care te invit să îl citești aici - http://idei-de-afaceri.eu/wp/e-frumos-sa-oferi-fara-sa-ceri-ceva-in-schimb/

    RăspundețiȘtergere

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top