Un sejur de neuitat

       Aveam o viata zbuciumata,eram intodeauna pus pe fuga,pus pe frunzarit destinatii exotice si pline de viata,uneori simteam ca niciodata nu ma voi opri din acest exod nebun,dar imi placea,tocmai de aceea m-am inscris si la tombola  organizata de primarul orasului,veneau alegerile si trebuia sa atraga alegatorii.


   Sunt un tip minutios,foarte atent la detalii si la organizare,dar si de estetica frumosului,astea erau primele lucruri care imi sareau in ochi de fiecare data cand ma cazam la un hotel sau la vreo pensiune.
Nh Hotel din Timisoara nu am avut ocazia sa-l testez insa  NH hotel din Bucuresti m-a atras in special prin estetica culorilor care emanau o caldura familiara sau poate doar am fost pacalit de zambetul mirific al receptionistei. 
 Stiam doar ca mi-a placut,si ca vroiam cu orice pret sa castig acel voucher ce avea sa-mi asigure o calatorie in tara mea preferata Louxembourg.
 Zis si facut,dar totul era acum sa castig marea extragere,si marea fu mirarea cand nu am fost desemnat castigatorul,ci un vecin de al meu,cu un coeficient de inteligenta putin cam sub medie.
 Dar cu insistente si o sticla de vin Murfatlar,eticheta frumoasa,ia furat ochii si in clipa urmatoare voucherul era in buzunarul drept de la geaca.
   
   Visul meu avea sa devina posibil chiar mai devreme de cat mi-am imaginat .In ziua urmatoare aveam sa ajung in Louxembourg.Am fost inca de la inceput placut surprins de conceptul "Wake up to a bether world' (un concept ce avea ca baza ecologizarea si utilizarea cu responsabilitate a resurselor limitate)  a celor de la Nh Hoteles. Ajuns in fata hotelului am realizat ca va fi un sejur de vis ce avea sa-mi largeasca orizontul si sa-mi incresteze in tablouri amintiri de neuitat. 
Ajuns la receptie inca o surpriza,aveau receptii pentru mai multe limbi de circulatie internationala,desigur mi-am indreptat atentia catre receptionista spaniola,intodeauna mi-a placut aceasta limba si acum aveam ocazia sa o exersez.
-Hola,teneis un hotel muy hermoso,estoy encantado de que puedo habitar aqui durante unas dias
-Hola,me alegro mucho,nos encanta regalar sonrisas y felicidad

   Dupa ce ii dau voucherul,un angajat al hotelului vine si ma roaga politicos sa-l insotesc pana in camera mea,de data aceasta in engleza.
  No problem ! Spun eu,eram putin amuzat de situatie,motivul probabil nu-l voi afla niciodata .
Ajuns in camera privelistea ce mi-a fost data mi-a incantat toate simturile,o sinestezie de culori si trairi,era o camera simplu organizata,insa mi-a placut enorm,ceva de vis,trebuia,doar era sejurul meu nu?
In urmatoarea zi am aflat si de terasa amenajata in incinta Nh Hoteles si astfel am decis sa imi petrec o buna parte din zi in compania sorelui si a bunei dizpozitii emanata permanent de angajatii hotelului 
 Au fost 2 zile pline de surprize si locuri superbe de vizitat,am ramas cu o surpriza placuta si o amintire de povestit vecinilor ;))

Articol inscris pentru SuperBlog 2012 


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top