Fragment

  Mainile ii erau transpirate,caci doar ele mai aveau capacitatea sa planga.Fata i se uscasera de mult,fondul de ten care ii acopera imperfectiunile scoate acum  la iveala doar o fata mata si inocenta.lacrimile au sters totul.
  Era seara iar atmosfera emanata de acest indice temporal trebuia sa inspire romantism si fapte erotice,insa nu era asa,cel putin nu acum.
  Decide sa il sune ?
-Da..
-Ai auzit vreodata de tehnica detaliului?
....
Este acea tehnica prin care pot sa-ti descriu toate greselile si  lacrimile ce am varsat din cauza ta,tu...!
 Lasa receptorul jos.Avea un telefon din acela stil vechi,acel telefon care atunci cand suna stii ca ori trebuie sa fie bunicii ori cineva foarte special .
  Se aseaza pe canapea si printre mii de ganduri reuseste sa distinga unul,unul de vis care nu tinea cont de realitatea plasata sub nadir sau zenit.Era realitatea de dinaintea lui.
  Atunci cand de dimineata lucrurile pareau ceva mai simple,iar ceasca de ceai ramanea in inclestarea mainilor ei,nu se prelingea ca acum printre degetele ei firave si parca prea obosite de stramtoarea serii.
 Si totusi era Craciunul,si totusi bradul impodobit si mireasma de cozonaci proaspati copti inca mai adia in camera unde fumul tristetiii acoperea orice lumina de speranta.Parintii ei erau acasa,insa nu au indraznit sa o supere,stiau si ei la fel de bine ca era grav si ca despre acest lucru nu se discuta.
 
Acesta este un fragment dintr-o poveste care poate fi la fel de reala pe cat de fictiva ,m-am decis sa-l scriu totusi din lipsa de ocupatie :)

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top