Iubirea,sentiment divin

Articol actualizat la 24.03.2014

    Dragii mei,va voi vorbi despre iubire..deci pregatiti-va pentru cea mai intensa experienta ca doar vorbim despre acel sentiment mirific,sublim care transforma gradina de creaturi ierbivore din stomacul tau intr-o gradina zoologica de carnivore innascute.

  Intodeauna am iubit tot ce ma-n conjoara,am doar o viata si este cel mai frumos dar de care ma bucur.Avem doar o viata,nu trebuie sa ne dedicam minciunii ci adevarului,nu egoismului,ci altruismului.Nu indiferentei,ci iubirii.
   A iubi inseamna, poate, a lumina partea cea mai frumoasa din noi. Octavian Paler
  Avem nevoie de iubire pentru a contrasta cea mai frumoasa parte din noi,avem nevoie de dragoste pentru a putea fi noi insine,pentru a ne descatusa de oroarea realitatii,de acest lant care ne tine captivi.
    De ce sa traim in regret cand prin fiinta noastra am fost procreati sa fim liberi,sa gandim si sa ne exprimam.

    Iubirea nu este un targ,ea nu se poate negocia pentru ca nu iubesti pentru ca stii ca vei primi candva o rasplata ci iubesti pentru ca insusi sentimentul iti este indeajuns,te implineste.Ea este medicamentul pe care il daruim sufletului,este acel tril de privighetoare care iti va incanta in permanenta simturile.
  Ea este ochii ce ii sunt dati nevazatorului pentru a vedea, leacul daruit bolnavului de cancer pentru a supravietui.

 
Ce poate fi mai frumos decat acest sentiment divin ?

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top