Frumoasa cu un scop precis


Frumusetea interioara si cea exterioara  ,aceste doua insusiri,calitati nu se intalnesc prea des,cel putin sub chipul unei singure persoane.


   Dar eu trebuia sa le imbin,trebuia sa creez un ambalaj care sa reflecte atat exteriorul cat si aroma proaspata a unui continut bine copt.
Trebuia sa ma prezint in fata unui public care in opinia mea putea fi receptiv doar unor detalii tehnice impresionate,dar un public caruia speram sa-i prezint un cu totul altfel de discurs,unul care sa imbine,sa contopeasca pe cat posibil realitatea inconjuratoare, temeri si intrebari legate de propia existenta.

   Zis si facut,adoram automobilele,tocmai de aceea ma inscrisesem la aceea intrunire,insa...insa vroiam sa creez un discurs diferit ..unul care sa reflecte mai multe insusiri din realitate,ceva care avea sa aiba priza la public(interesanta expresie).Am decis sa imbin aceste doua teme indelung discutate: frumusestea interioara vs exterioara cu ajutorul unei masini ce mi-a atras atentia in timpul deselor mele vizite pe site-urile de specialitate.Am decis ca acea masina care ma va ajuta sa creez o poveste cu priza sa fie Toyota Corolla.Pe parcursul articolului veti afla motivul.


   Timpul sosise,era ora noua seara si eu eram in fata a peste 200 de pasionati de automobile,era evenimentul pentru care ma pregatiseram mai bine de o saptamana.  Intr-un final discursul meu trebuia sa se ridice la inaltimea asteptarilor iar cu totii stim ca un continut original este intodeauna cheia catre succes.

- Mhh...hmmm(sau cum se face cand trebuie sa atragi atentia,eram totusi foarte nelinistit)....

- Cu totii suntem de acord cu frumusetea interioara ... si totusi lesinam dupa ambalaje !

- Ma aflu in fata voastra in aceasta seara deoarece vreau sa va vorbesc despre un automobil ce rezolva,imbina ani de teorii si solutii,citate si intrebari cu privire la un aspect foarte important din viata fiecaruia....In mulltime se auzeau soapte si priviri pline de nedumerire.
Cu totii se asteptau sa urmez cursul firesc unui discurs specific acestor intruniri,un discurs in care sa trec in revista detalii tehnice si ultimele noutati in materie de autoturisme.

   Insa eu aveam de gand sa-i surprind.Dupa 30 de secunde de liniste(de data asta cu mai multa calmitate...imi reiau discursul).

- Este vorba de frumusetea exterioara vs cea interioara !
- Care conteaza mai mult ... sau mai putin ?
Intrebarea care inevitabil o pun toti in balanta.
-  Sunt frumos,atractiv ? Oare conteaza ? Sunt sincer,fidel,calm...Da ! Asta conteaza mai mult !
Insa cu atatea dezbateri si tot atatia filozofi nu s-a putut da un raspuns concret acestei teme din ce in ce mai actuala,pentru ca, dupa cum bine stiti, exteriorul joaca un rol tot mai proeminent in promovarea serviciilor.

Cu toate acestea exista o masina care imbina toate acestea,o masina facuta pentru a acoperii lacunele frumusetii interioare si ale celei exterioare, o masina care expira frumusete si inspira benzina atat cat sa fie destul de altruista cu mediul inconjurator,pentru ca stiim cu totii ca emisiile de dioxid de carbon sunt un factor nociv destul de des intalnit.
 
    Aceasta masina ofera ceea ce multi ne dorim.In primul rand de la persoana de alaturi,,,si anume frumusete.
 Frumusete redata prin grila din fata cromata

,ornament cromat proiectoare ceata dar si cu ajutorul farurilor cu halogen multireflector.Stiam ca am sa le provoc orgasme vizuale participantilor la intrunire,acesta fiind principalul motiv pentru care am vrut sa trec prin aceste calitati exterioare.
   Insa ceea ce doream cu adevarat era sa ajung mai repede la calitatiile ce depaseau exteriorul,,cele ce se ascundeau mai profund,sub capota,cele pentru care aveai nevoie de lentile convergente sa le observi,sau poate doar un intrus cu un discurs neobisnuit de piperat.

   Deci (stiu ca..*Deci* se foloseste doar pentru concluzii dar simteam ca asta o sa provoace tensiune si suspans in public).
 Deci,domnilor poate multi dintre voi nu sunteti adeptii unui fizic de invidiat,pentru voi  aceeasi masina are sa va ofere cadouri,calitati care va vor incanta.In multime incepeau sa licare ca scanteia ochii flamanzi a celor care vroiau sa devoreze motorul masinii minune si alte piese.
Aici putem include:-ABS & EBD

- Un motor de 1.33 litri , pe benzina, Dual VVT-i ce asigura atat echilibrul intre performante cat si consum si emisii reduse,dar si o Transmisie Continuu Variabila (CVT) ce combina rafinamentul unei cutii automate si caracteristicile de consum ale unei transmisii manuale.

Eram aproape epuizat,multimea amutisera,nu stiu daca era datorita discursului meu inedit sau poate din pricina faptului ca nu auzisera pana acum prostii mai mari.

   Stiam doar ca estetica,estetica si fiabilitatea ce o consideram un mecanism ce trebuie sa sa acordeze perfect si sa se ridice la inaltimea asteptarilor ...a frumusetii exterioare..stiam doar ca toate acestea se pot regasii intr-o masina.
Cu un ultim efort aveam sa-mi termin discursul meu atat de piperat cu contraste ...

Sunt aici sa va prezint masina pe care o numesc " frumoasa cu un scop precis " nimeni alta decat Toyota Corolla !


Articol inscris pentru SuperBlog 2013

CONVERSATION

5 comentarii:

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top