Intre timp,pe facebook...

De curand mi-am reactivat profilul de Facebook,motivul pentru care l-am suspendat este unul destul de simplu si neinsemnat.
Dar imi era frica ,oare Facebook-ul ma va primi cu aceeasi caldura,cu acele 0.5 notificari pe zi,iar in zilele de glorie cu aproape 2.
Oare imi voi regasii colegii ?
Glumesc,nu am cum sa scap de ei :D
Revenind...

Cu Facebook-ul activat m-am apucat de treaba,este un site de socializare deci asta era si scopul meu.

In cele din urma iubesc sa socializez,dar acum ma aflu intr-un loc putin mai necunoscut as spune...nu,nu sunt intr-un cort plin cu arabi si camile tunse 0.
Ei bine,sa socializam am zis ! Si atotputernicul Facebook mi-a servit ca un top chef cel mai rafinate mancaruri.Defapt am primit pe pagina de profil cateva sugestii de prieteni.

HA ! Asta era momentul mult asteptat.Am intrat pe pagina cu sugestii si ce sa vezi Photoshopul se cultiva cu succes si in sud-estul Europei.
Si eu care credeam ca Adobe si-a retras produsele din tara noastra inca de pe vremea lu' cumatru hi5.

Eram acolo,o gramada de persoane,lumini orbitoare,jocuri de cuvinte, ce sa mai,demn de o retea sociala(sau de socializare daca asa-i corect spus)
Acum era momentul sa actionez,dar oare cum era demn de pierdut timpul, reclamele erau in dreapta si fetele in stanga,decizie nu prea greu de luat,Photoshopul era folosit in ambele cazuri.Am stat putin pe ganduri ,promovarea era in floare.
   Ce-mi mai place sa folosesc virgulele :)) (nu luati alineatul asta in serios, pun virgulele total aiurea according to Catalina, o prietena buna din liceu).

Revenind..am ales fetele. Incep sa dau click-uri in stanga si-n ....si-n stanga.Si dupa cateva discutii scurte si pline de inteles am tras concluzia ca e prea multa "antipatie " pentru mine.
Calatoria mea spre taramul socializarii se terminase prea repede,eram dezamagit.
Asa ca mi-am luat taburile deschise si le-am reorientat catre un hobby de-al meu ,filmele. 

Concluzie : am fost marcat de antipatia multor persoane,probabil se trage din nenumaratele like-uri care stau in coada unei fotografii de profil sau sutele de prieteni ce-ti doresc un scurt la multi ani urmat de un pupic sau ! .  Un  Te Iubesc cat valoreaza un Buna Ziua pe Facebook.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top