Viata mea de cinefil

Era o seara plictisitoare,pe strada oamenii plimbau linistiti potaile,
majoritatea au pichinezi,m-am saturat de pichinezi.
Cand ajung acasa ii dau spre adoptie pe ai mei .
Glumesc .

Si,stand eu asa,pe net,ce sa vezi erau filme noi la cinema.
Asa ca am decis sa-i fac o vizita.
Dar am observat ca ramaneau doar 5 minute pana la inceperea filmului,asa ca ma invart 2 minute fara sa imi dau seama de ce si intr-un final imi aduc aminte ce trebuia sa fac.
Sa ma imbrac ,asa ca schimb repede 2 perechi de pantaloni,din nu stiu ce cauza o pereche nu avea un nasture de la slit :))

In mintea mea se derulau posibile scene ale disparitiei nasturelui(dar din lipsa de idei...) intr-un final am sarit gardutul care ma despartea de strada si  de pichinezi si dai cu fuga.
Le am cu fuga,cand e vorba de extazul neuronului meu cinematografic nimic nu e mai important,asa ca am depasit momentul si am ajuns la cinema.

Comanda biletul,intreaba controlorul unde se tinea filmul,pentru ca eram atat de aiurit inca nu reuseam sa gasesc numarul de sala,ce nebunie.
Ajung acolo si ma asez pe undeva prin centru,de fapt eram chiar cu un scaun mai in dreapta de centru,in locul cu pricina nu statea nimeni,dar un cochil mai din spate avea picioarele puse pe el asa ca am decis ca experienta vizuala era indeajuns si ca cea olfactiva ar fi fost prea letala.

Ok...eram acolo,nerabdator,inima era cat un ghemotoc de blana.
Si astept....DAR UNDE ERA FILMUL?
Tot ce puteam vedea era un panou alb, slab iluminat de becurile plapande ce falfaiau tacut.
Plus muzica de prin 90 ce parea pe placul fratilor mei cu sange latin.

Intr-un final,pe neasteptate se facu...ei bine au inceput reclamele,e momentul acela cand stii ca o sa apara si...
si ce sa vezi,apar.

Filmul(The Hunger Games: Catching Fire a fost,ce pot sa spun...dupa 2 ore cu sufletul la gura apare un to be continued...oh no !
si eu acolo in chinuri.Cu optimismul partial refacut m-am indreptat incet spre casa,pe drum am vazut un pitbul,eram mandru,scapseram de moment de obsesia pentru pichinezi.
Si cam atat prieteni.CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top