"Valorile" de pe Facebook

Facebook-ul este site-ul care imi dezvolta cel mai mult imaginatia, dupa cele xxx desigur. Spun asta pentru ca de fiecare data cand intru pe el dau peste vreo domnisoara cu bluza suficient de larga incat sa-mi bage imaginatia in coma.N-ai cum sa nu dai click,sa nu fi om cu spermatozoidul la cap si tot bagi mouse-ul in spital. 
Acum serios,fetele frumoase intodeauna atrag atentia,toti vor roi in jurul lor sau isi vor dori, dar cand e vorba sa-ti arati fundul (si asta in absenta oricaror blugi sau altor elemente decorative care sa-l acopere) mi se pare un cu totul alt nivel.

 Si asta se intampla,din ce in ce mai des,pe o retea de socializare super aglomerata de pusti si pustoaice, minori.
Acum nu zic ca acele fiinte dragalase n-au vazut,auzit de asemenea specime,dar dute femeie si fa video chat daca vrei sa-ti valorifici trupul, nu infesta si ultima urma de decenta ramasa pe Facebook.


 Mai vezi si ca mai are 200 de like-uri si o poza cu Mihai Eminescu nu strange cateva zeci.
Acum nu trebuie sa iei unitate de masura like-urile pentru ca nu reprezinta decat date stocate intr-o baza de date, ceea ce ma ingrijoreaza este ca situatia devine populara si in viata reala.
Pai cum sa ramai fata cu blugii pe tine cand vezi ca domnisoara de langa tine si-a tras chiloti cu inimioare si face furori. 
E penibil,de-a dreptul penibil. 

In lipsa inteligentei(aspectul cel mai sexi al unui fete din punctul meu de vedere) se apeleaza la haine provocatoare,la texte semi-erotice,la tot felul de artificii care reusesc sa fure vreo urma de atentie.Orice obiect vestimentar,ce filme vizionam,ce muzica ascultam toate spun o poveste despre noi..
Dar stiti vorba aceea, cum iti asterni asa si dormi. Fetele or sa continue sa-si faca reclama pana ce o sa devina dame de companie s.a.m.d 

Toate-s vechi si mie toate intr-o Romanie in care glandele mamare cantaresc mai mult decat IQ-ul  .

CONVERSATION

2 comentarii:

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top