Categorii de comentatori pe YouTube

Incep prin a spune ca imi doream sa scriu articolul asta de foarte mult timp,intodeauna m-am codit ca nu am timp,ca poate nu are rost,o sumedenie de motive care nu au facut decat sa ma indeparteze de telul meu(suna prea idealistic)

  Ce m-a determinat sa scriu acest articol ?


   Imi petrec mare parte a timpului pe YouTube si aici am intalnit o gramada de persoanaje care mai de care mai destepte si amuzante,cei mai amuzanti au primit din partea mea un comentariu de genul:
      Esti amuzant :))
 La care deseori, spre surprinderea sexului meu am primit replica de genul "Esti poponar ?" Ei bine,de atunci am lasat-o mai moale cu,comentariile..
  In mod normal distingem pe youtube 3 categorii de comentatori:

 In prima categorie intra cersitorii,cei care din mila ajung in topul comentariilor.Acestia lasa simbolic cate un comentariu de genul Thumbs up daca ascultati asta in 2019.Intodeauna o sa-i gasesti fie ca e vorba de un videoclip muzical sau un video-tutorial. Aceste comentatori sunt profund criticati de restul,mereu se gasesc oameni cu scaun la cap care sa le atraga atentia.

 A 2-a categorie este aglomerata de nemultumiti,acele persoane care vor gasi intodeauna un motiv pentru care sa comenteze,si acest tip de comentatori sunt enervanti,dar daca gasesc o nemultumire si o exprima intr-un mod ce-ti excita amuzamentul pot fi destul de agreabili.

(dansul invoca divinitatea,AdBlock ar fi suficient)

Ii critic uneori ,dar nu reusesc mai mereu  sa le ofer o replica,videoclipul muzical ce-l ascult imi topeste spiritul critic si decid sa-i las prada celorlalti .

3.Cea de-a 3-a categorie ,sunt acele persoane care intra sa vada un videoclip din curiozitate sau placere,diversitate sau alte intentii corect directionate.Sunt acei comentatori care lasa un comentariu doar daca stiu ca ii este cuiva de ajutor sau sa-si sustina favoritul.Acel tip de oameni suficient de inteligenti incat sa se limiteze la viata lor fara sa-si bage istetimea in casa celor mai putin norocosi .

In acest articol am incercat sa ofer o imagine de ansamblu a tipurilor de persoane ce se intalnesc deseori pe cea mai populara platforma de video sharing.

Tu in ce categorie te incadrezi ?
Daca aveti alte opinii despre omuletii de pe YouTube va invit sa murdariti sectiunea de comenturi de mai jos.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top