Nimicuri.

E vineri..o zi mult asteptata, din perspectiva oricarui scolar constincios care asteapta weekendul  sa-si odihneasca mintea.

Dar pentru mine nu e cazul,nu sunt la scoala, si nici la liceu, nu stiu unde as vrea sa fiu.
Afara vremea-i trista,cateva picaturi de ploaie disimuleaza o atmosfera monotona,in mod normal mi-ar fi placut asta dar acum parca n-am chef .
 Dar astea sunt prostii,lucruri care imi trec prin cap uitandu-ma pe geam,privind peretii.

Respir incet,tot incerc de cateva zile sa scap de durerea suparatoare care a pus stapanire pe gatul si o parte din umeri.
Ieri am decis sa dau Quit fara niciun save game a ceea ce credeam ca poate deveni o viitoare relatie,dar care s-a dovedit doar o joaca. Cand ma gandesc  la ea, nu-mi trece prin minte nici un sentiment,genul de fata care vine si pleaca,fara sa murdareasca vreo foaie de hartie,poate doar cateva notite ce nu vor ajunge nici macar pe frigider.
M-a dezamagit si daca este un lucru pe care poti sa-l faci sa  ma indepartezi de tine este sa ma dezamagesti,cu greu imi mai castigi afectiunea,increderea si alte cadouri pe care le daruiesc neconditionat la inceput,si dupa..ei bine, povesti.

Si cam atat.

CONVERSATION

2 comentarii:

  1. Dezamagirea uneori are partea ei buna, ne arata ca acei oameni nu ne merita...

    RăspundețiȘtergere

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top