Scriu..

Niciodata n-am reusit sa scriu acea tipica descriere pe care o gasesti pe toate blogurile,nici macar la inceput.Ironia a fost ca primul articol nici nu a fost al meu,n-am contribuit cu nimic la el,poate doar iubirea ce i-o purtam acelei persoane a facut sa apara primul articol,o poezie.

Dupa au urmat cateva luni in care totul a ramas inert,imobil. Intr-un final am inceput sa scriu,la inceput tot felul de prostii, probabil si acum scriu unele,nu atat de multe dar scriu.
Schitez,incerc sa imi cartografiez gandurile. O colega de a mea are drept premisa pentru a scrie citatul "scriu pentru ca nimeni nu asculta".Acum,dupa mult timp imi dau seama de veridicitatea citatului,acum cand pseudo-prietenii s-au evaporat ,acum cand singura alinare imi sunt caracterele negricioase ce le las prada voua,cititorilor.

Nu vreau sa transform acest articol intr-unul in care voi explica cum s-a nascut dorinta de a scrie,efectiv acest blog.Acum scriu pentru ca nu ma simt deloc apartenent vreunui sentiment placut si singurele lucruri cel putin certe sunt inceputurile,ale acestui blog.
Acest blog care stie mai multe decat multi si multe,daca o sa continui la un moment dat o sa concureze cu mama care nu rateaza nici o ocazie sa-si bage nasul plin de entuziasm in problemele mele.

Si cam atat.
CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top