Cum se prăjeşte carnea de porc

Se ia carnea gheaţă bocnă din frigider şi se caută un recipient pe care-l vom umple cu apă,de preferat rece.
Se aruncă carnea în recipient şi se lasă la dezghetat pân' te plictiseşti or' foame.
Când în sfârşit stomacul a luat controlul asupra minţii se taie carnea în bucăţele asimetrice.

Se sună mama şi se intreabă daca carnea se prajeste in ulei. Mama confirma .
Pasul următor curpinde săpături pe internet : timpul în care se prăjeşte carnea ?
5 minute p-o parte .
Nimic concret deci ascultaţi la mine : se lasă 3 minute şi intre timp se vizionează trailere pentru filme romantice.

Cum vrei stii ca e gata carnea ?
Nimic mai simplu,fumu' din bucatarie nu se inşeală niciodată !
Serviti va rog  :)

sursa
(această suculentă bucata de carne este în scop pur decorativ,carnea arsă de mine are un aspect mult prea odios pentru încântarea publicului)

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top