Se ia carnea gheaţă bocnă din frigider şi se caută un recipient pe care-l vom umple cu apă,de preferat rece.
Se aruncă carnea în recipient şi se lasă la dezghetat pân' te plictiseşti or' foame.
Când în sfârşit stomacul a luat controlul asupra minţii se taie carnea în bucăţele asimetrice.
Se sună mama şi se intreabă daca carnea se prajeste in ulei. Mama confirma .
Pasul următor curpinde săpături pe internet : timpul în care se prăjeşte carnea ?
5 minute p-o parte .
Nimic concret deci ascultaţi la mine : se lasă 3 minute şi intre timp se vizionează trailere pentru filme romantice.
Cum vrei stii ca e gata carnea ?
Nimic mai simplu,fumu' din bucatarie nu se inşeală niciodată !
Serviti va rog :)
![]() |
sursa |
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.