Mai nimic.

At long last:
Se pare că mi-am regăsit motivaţia pentru Bac şi în ultimele săptămâni rup aproximativ 5-6 ore pe zi ce le dedic materiei care se materializează sub numele de matematică.

5-6 ore ?
Îţi place matematica,poate tocilar ?

Sunt certat cu matematica încă de printn clasa a două când la unul dintre numeroasele teste am luat un suficient.Tragedie,bineînţeles.
Cert este că după ce termin cu ea pe la 8 de regulă ,sunt foarte entuziast..poate chiar mai fericit decât un deţinut eliberat după ani sub arest. Dar moartea de zi cu zi merge înainte.

Trecând peste ecuaţii iraţionale,trigonometrie şi funcţii derivabile ajungem la creatura sociabilă pe care am creat-o din pură complezenţă.Se pare că acum şi din lipsă de timp singurele legături sunt cele cu un bun prieten,mama si ceva vecini,nimic serios.

În rest orice om cu legături neuronale bine sudate ar spune că zilele mele is ceva mai plictisitoare că cele ale unui leneş.Exerciţii la matematică,ceva schimb de informaţii şi un film( uneori ).
Poftim viaţă. Sper că după intrarea la facultate lucrurile or să se liniştească,să fie mai distinse.

Update : Facultatea e fun dar nu ma crede pe cuvant, fa o incercare.

CONVERSATION

9 comentarii:

 1. E bine că ești ambițios. Îți doresc să iei rezultate cât mai frumoase la BAC! Apropo, la ce facultate vrei să dai?
  Nu trebuie nici să exagerezi, e bine să muncești, dar să nu te suprasoliciți. E bine să te și relaxezi o oră-două zilnic. La vară cu siguranță vei fi și bucuros și vei avea și timp să te distrezi. :)
  Succes!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acum mi-am dat seama că am folosit excesiv ”E bine”. :))

   Ștergere
  2. Facultatea de Inginerie Electrica, Electronica si Tehnologia Informatiei .
   Asta-i numele.
   Cat despre relaxare mai putin,aproximativ 2 ore si 20 de min. Lasand pe randul din spate detaliile iti multumesc pentru vizita si pentru urare ,apoi n-o sa strice ceva voie buna si ganduri optimiste.

   Ștergere
 2. Si eu dau bacul anu asta..tot m1?:(

  RăspundețiȘtergere
 3. :)) Hai să ne unim toți cei cu M1 și să ucidem odată pentru totdeauna această matematică imposibilă pentru mințile noastre îngropate în fantezia literaturii și a scrisului. Eu tot M1 și tot anul ăsta :(. Partea bună, dar totodată proastă, e că eu am interzis la a pierde nopțile, așa că trag tare ziua făcând exerciții la mate.
  Și eu tot din clasa a II-a am început să urăsc matematica :D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Avem multe in comun :-?
   Prea multe !
   Deci m-am gandit la o solutie epica,nu la cea care sa ucida matematica bineinteles. Eu reusesc sa rezolv primul subiect ,daca tu te descurci la sub 2 sau 3 putem schimba idei..matematice desigur. Sunt un geniu,accepta si ne punem pe disecat limite de siruri si asimptote :D

   Ștergere
  2. Să știi că nu e o idee rea, asta în cazul în care telepatia ar funcționa :)).
   Sunt dispusă discuțiilor matematice și mai puțin matematice.

   Ștergere
  3. Stiu ca-i pe cale de disparitie messul dar pana ce-l loveste vr'un atac cibernetic sau meteorit il putem folosi.(of)
   ionut_sultana :asta-i id-ul,foloseste-l cu intelepciune,si rada rada !

   Ștergere

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top