Rezumat.

Mai sunt vr'o 20 de zile până-n bac,24 ar spuni unii mai minutiosi în calcul. Vroiam să va vorbesc despre Bac şi rada rada dar nu-s multe de spus,şi cu siguranţă nu-i un subiect interesant.
Experienţe recente care să incite imaginaţia respectiv curiozitatea cititorului n-am. Încep să cred c-am păşit în vreun soi de vid unde se perindă matematică şi 3-4 patrupede,respectiv 2-3 ore de net sau vreun film rătăcit.

E şi vina mea,m-am sustras pe nesimţite din orice activitate care implică socializare sau altfel de monologuri .Cu facebook-ul nu-i de cochetat de mai bine de 3 luni,şi acum 3-4 zile am renunţat şi la ultima reţea de socializare (se numeşte tagged). E posibil să-mi reactivez profilele peste ceva timp dacă îmi schimb percepţia asupra persoanelor complexate care umblă far' de lanţ p'acolo. Poftim aroganţă,ai zice tu !

De curând m-am reapucat de schiţat,desenat sau care-i numele şi tot de curând am renunţat.Ieri mi-am sunat o parte din foştii colegi de liceu şi nu mare mi-o fost mirarea să constat că au rămas tot nişte creaturi amuzante,însă de data asta cu un iz ceva mai serios în voce. Acum stau pe gânduri..dintre toţi e posibil că eu să mă fi schimbat cel mai puţin sau asta îmi place să cred. De fapt ultima oară când am schimbat ceva prin caracterul meu îmbibat în calmitate şi aroganţă o fost acum mai bine de 2-3 ani când după o varianta mai nereuşită a unei relaţii o apărut the new eu, mai rece şi distant cu variaţii de compasiune,ce-i drept sporadice.

Nu m-am schimbat cu toate că mi-aş dori să înlocuiesc câteva piese în această maşinărie ruginită de ceva ploi. Mi-aş dori să renunţ la aroganţă şi să comunic mai des cu persoanele din jurul meu. Înţelege ca să fi înţeles,ar spune un gând efemer ce străbate camera în căutarea unui înţeles concret. Îmi doresc să renunţ la o dependenţă care nu ţine de ţigară sau alcool,şi nici măcar de dulciuri însă care mă ţine captiv de mai bine de 7-8 ani. Azi totuşi e a 3-a zi de când I'm free,and I'm feeling good.Sper că o să-mi păstrez motivaţia suficient.

Se pot spune multe,se pare despre ultimele zile,ani din viaţa mea. Însă puţine sunt de reţinut când rătăceam fără veun tel anume în căutarea cuiva care să mă facă fericit. Când cauţi iubirea ai şanse mai mari să dai ochii cu singurătatea din sufletul tău decât şanse de reuşită. Acum nu mai caut,şi când o fac lumea îmi returnează doar rezultate irelevante. Prostii.


Trecând peste aspectele de caracter spiritual ..ei bine păi cam atât.Mă retrag.Sper că o să formulez pe viitor titluri mai elocvente..presupun totuşi că articolul poate fi considerat un conglomerat,rezumat de gânduri conturate într-o dimineaţă târzie. 

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top