Mai despre Bac.

Anul trecut n-am scris nimic despre bac. Nu era nimic de citit şi nimic de învăţat.
Am trecut printr-o etapă destul de sumbră unde se infiltra lipsa de motivaţie .Dat fiind faptul am reuşit să iau la română şi la biologie,fapt îmbucurător pentru că anul acesta am susţinut doar examenul de matematică. Examen mai mult decât dificil pentru mine deoarece cu matematica n-am cochetat prea des din prea simplul motiv că nu-i pe placul neuronilor mei de caracter poetic.

Însă trebuie luat bacul,îmi zic eu acum mai bine de 2 luni. Şi pentru asta o trebuit să muncesc 5 ore every day pe parcursul zilelor ce se scurgeau vertiginios spre examenul ce-mi părea destul de înspăimântător.

Zilele astea ca să vezi,mă tot plimb de colo colo să mă înscriu la facultate.Am fost chiar şi la oficiul pentru recrutare în armata(are alt  nume dubios pe care-l uit).Soldat nu vreau să devin,însă existau opţiuni care-mi încântau simţurile,opţiuni ce devin valabile de anul care vine.Până atunci urmează câteva luni de Informatică aplicată şi automatică,căci asta vreau să fac pe parcursul a 4 ani de zile.

Bacul o trecut,cum probabil au trecut şi or să mai treacă multe probe.
Am luat bac-ul,acum nevoie mare...e rost de fericire ? Mă întreb eu.
Zic rada rada şi continuăm aventura.

CONVERSATION

5 comentarii:

 1. :)) Greșeli de exprimare, zici... Nu am urmărit cu ochiul critic textul tău, dar o pot face, asta desigur, dacă-mi dai voie să o fac pe ”doamna profesoară”. Numai stai un pic să-mi iau ochelarii, pentru că se știe că o profesoară nu e completă dacă nu are ochelari.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Puneti ochelarii stimabila,lasa-mi si o poza,caci se stie:poza sau nu s-a intamplat :D

   Ștergere
 2. Hmm, facultatea o sa iti dea de lucru :)). Acum bacul este pentru mine ca un fel de punct care abia se vede, nu stiu daca e din cauza faptului ca am scapat de el acum mult timp in urma si parca mi-e dor del :)) sau din cauza faptului ca la facultate e mult mai mult de inmagazinat...dar succes pe viitor, sa speram ca nu o sa fii in aceeasi stare ca si mine :D

  RăspundețiȘtergere

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top