Despre..

O trecut o binemeritata perioada de cand n-am mai dat legatura batranului blog ce poarta-n desaga povesti prafuite,multe dintre ele timpuriii,copilaresti.
Acum is aici,in fata voastra..sau cel putin is in fata unui monitor si scriu prostii.
Am inceput facultatea,inceput ce  o fost dezamagitor insa pe masura ce trec zilele imi dreg impresiile legate de Invatamantul superior.

Tind sa cred ca exista doar doua drumuri pentru un student, un drum ..un miraj frumos presarat cu tentatii sau cartea de matematica care in cazul meu inca leneveste prin geanta.
O diferenta ce-mi pare de sesizat sunt laboratoarele unde ne sunt incredintate calculatoarele si unele instructiuni .Sunt cursuri placute la care asist cu placere,poftim limbaj formal.
Mi-am format un obicei sa nu pun poze la articole,obicei pe care-lcultiv cu bun simt si in cazul articolului actual..e posibil sa fi folosit de prea multe ori cuvantul articol.

Timb liber am mult prea putin,iar in prezent lucrez la un website numit http://www.2daysmovies.com.Va puteti gandi ca-i fac reclama dar va pot asigura ca momentan site-ul nu-i functional si tragisme insa cat de curand va fi din nou in picioare ca un bebelus cu o ambitie ereditara .

Ma retrag acum.CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top