Moralitate, romani si clasa politica din ograda

Cea mai mare realizare in zilele noastre o devenit una materiala.De fapt nu-mi amintesc ca in istoria vreunui popor sa fie mai pretuite valorile morale decat cele banesti.Acum de-i sa vorbim despre noi,romanii  situatia-i trista,si n-o zic eu ci o scurta privire pe strada sau in ograda vecinului.In cel mai bun caz o sa vezi gaini dar de multe ori se zaresti magari mai ceva ca tantarii dupa ploaie..sau erau muste ? Dumnezeu cu mila ,zis-a el intr-un moment de pseudo-inspiratie cu miros de cenusa proaspat cernuta.
Prostii,desigur.

Ne intoarcem tot la poporul nostru pentru ca-s multe de spus,numai de rau desigur. As spune eu si de bine insa nu-mi permite caracterul,se pare ca-i mai usor sa caut defectu' decat calitatea. In situatia asta as avea nevoie de o carte de dezvoltare personala pentru oameni ce resping gandirea pozitiva,poftim stimulare ce-ar fi asta.

De curand mi-am activat facebook-ul,fie el de curand echivalent cu 2 luni. Fapt imbucurator daca stau sa ma gandesc cate beneficii am de pe urma lui si in cele ce urmeaza enumar :

-Dat like lu' Iohannis
-Dat like postari Iohannis

Si cam atat,se pare ca m-o prins febra alegerilor intr-atat incat mi-am numit si catelul care pana pe 16 noiembrie purta umilul nume de Carici. Dupa 16 noiembrie sa vezi porecla,acum il cheama Iohannis si alaturi de Udrea(o catea de'a mea ) formeaza cea mai grozava clasa politica din ograda )

elena udrea cateaFie voi oameni buni,va las..cu speranta ca lucrurile se voi inrautatii dar voi veti cultiva cu lacomie si semintele altruismului si compasiunii nu numai cele ale banului bine muncit .

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top