Preludiu pentru un Craciun fad

Cred ca acest Craciun promovat de reduceri si promotii nu-mi va aduce mare satisfactie. In mod sigur mancarea ma satisface,dar asta numai cand is flamand ..si se intampla mai des la orele de psd* decat in mod obisnuit .Mai devreme reusiseram sa surprind o stare mai nostalgica de care insa din lenevie n-am profitat. Dar nu-i bai pentru ca urmatoarele zile se anunta prielnice aparitiei unei melancolii usoare. Acum..lasand deoparte starile de spirit imi indrept atentia catre romani,caci se pare ca in ultimul timp am dezvoltat o usoara româno-fobie. Un suflet drag mie imi spunea ca noi ca natie tindem sa fim darnici decat in preajma sarbatorilor si eu intr-un exces de patriotism am replicat ca-i bine si asa decat deloc. Acum stim cu totii acea replica ca : E bine sa fim fiinte dragute mai mereu nu doar cand se iveste ocazia.

Prezervativul e o inventie buna ,folositi-l (din categoria : sfaturi studentesti) Ma gandesc sa-mi deschid un blog pe un domeniu ceva mai personal dar desigur asta-i doar un gand ce va disparea pana-n zori. Poate unii dintre voi  vor avea partea de sarbatori fericite,in aceste circumstante nu pot sa fiu decat foarte sincer si sa ma bucur din plin de crampele ce vor urma datorita balonarii. Poftim rautate (ar spune orice individ cu ceva aroganta in desagă)

Revenind la resentimente mai bune : si la titlul postarii bineinteles. Astazi nu am apucat sa ma bucur cum se cuvine de ajun,poate doar scurta incursiune in curte si catelusa mea care nu ezita sa faca tumbe prin iarba si asa pangarita de mirosul iernii. O fost o vreme frumoasa intr-adevar. (alerta,urmeaza relatari plictisitoare) Pe urma am urmarit filmul gone girl  si Harry Potter si Ordinul Phoenix ,urma sa ma uit si la Rocky datorita unui clip motivational ce-l puteti gasi aici  .Cred ca am terminat cu link-urile.

Acum sunt aici,cam deprimat si ce-i drept cu glicemia putin ridicata dintr-o cauza evidenta : eclere .

**psd = Prelucrari Statistici de Date (o materie absolut obositoare)CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top