Despre sesiune


Sunt in sesiune,si daca-i ceva ce merita invatat din aceasta experienta este :
1: Trebuie sa inveti cu mult timp inainte si sa nu lasi totul pana in ultimul moment
2: In aceasta perioada iti poti evalua colegii la adevarata valoare,nu doar dupa media de admitere.

Am mai invatat ca trebuie sa intri echipat cu o supradoza de motivatie iar motivele pentru care inca te tii de facultate iti sunt puse din greu la incercare. O buna parte din cei care incep facultatea se pierd pe parcurs. Asta-i un fapt deloc strain pentru voi ,cred totusi ca procentul de abandon s-ar reduce semnificativ daca doza de maturitate cu care intram la facultate atinge macar un prag decent. Multi dintre noi intram inca ancorati de buzunarul parintilor(si cazul meu printre altele) si nu realizam ca o sa vina cat de curand o perioada cand singura ancora va fi cea din deficitul nostru financiar.
 Un motiv pentru care invat si vreau sa trec examenele cu o nota mare este aceea ca nu-mi permit sa ajung la drumuri si poduri,scenariu pe cat de apocaliptic pe cat de tentant daca n-ai o diploma stufoasa in buzunar + ca ma bate tarnacopul mai ceva ca gramatica din clasa a VII-a . Intre timp am inceput sa indragesc romana,obtinand calificative dintre cele mai pretentioase,poftim modestie :D

Acesta este un articol deschis,asta inseamnand ca o sa continui sa postez aici pana devine un roman . Va salut !
CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top