Despre toate ,despre toti. - Titlu banal

Am luat o mica pauza de la invatat si mi-am directionat atentia catre blog,ca el intelege tot si peste el am asternut romane.


Ma gandesc sa scriu despre situatia actuala, fete, relatii si de ce nu despre bani. Dar astea-s sunt consumate ca o bere rece pe canicula. Am o stare ce-i drept deloc placuta si stiu ca scrisul ma ajuta sa ma detensionez. Scrisul si innotul,si cum alternativa cu innotul este interzisa momentan ramane scrisul.

As incepe sa scriu despre ipocrizie, si tot as incepe si tot as scrie ca lupu nu-si schimba naravul. In ultimul timp am stat mai mult pe facebook, si facebookul binevoitor mi-a umplut sidebar-ul de anunturi si sugestii de prieteni. Credeam ca am vazut nume ciudate ,inse ionel shi atat sau 

Mustafa B Tahsildar m-au lasat fara figuri de stil . Exista oameni ciudati,si sunteti la un click distanta -- nu e ingrozitor ?

Mai e de povestit despre sesiune, resimt stres,poate mai mult ca in primul semestru. Si e acel stres pe care parca doar tu il simti,ceilalti il ignora,sau in ignoranta ta doar asta simti. 

In ultima vreme critic mai rar,si asta e bine. Nu par o persoana care sa aiba aversiuni catre altii deci nu-i bai si-mi vad de treaba. Desigur,unii trebuiesc criticatii..insa intelectul meu ce se degradeaza treptat imi permite sa fiu selectiv si sa caut mai mereu sau macar uneori o alternativa la critica. 

As spune multe despre multe cu multi si inainte despre toate cu toti, insa inspiratia mea hiberneaza.Imi redirectionez atentia catre C++ . CONVERSATION

6 comentarii:

 1. Ce mai faci mai? :) Pana la urma la ce facultate mai esti si cum o mai duci?

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce mai fac mai, Inginer automatist ma fac, tu ce te faci ?
  Eu o duc in spate, uneori cu pauze, tu unde si cum o mai duci ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt destul de bine. Tot la facultatea de automatica si eu :D

   Ștergere
  2. He :D Vad ca postarile tale au aceeasi tenta de gri erotic , nu te-ai schimbat deloc.

   Ștergere
 3. Eram curioasa daca ma mai tii minte :))

  RăspundețiȘtergere

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top