Cum sa fii frumoasa ?

Frumusetea este acel concept mult dezbatut, concept care capata nuante pentru fiecare dintre noi. Ei bine, secolul XXI a reusit ceea ce multi filozofi nu au putut: sa simplifice conceptul de frumusete.

Cum ?


Cu ajutorul unei unelte. Aceasta unealta poate fi un star pop, o vedeta - numiti-o cum vreti. Ce face aceasta personalitate influenta ?
    Simplifica definitia frumusetii si le induce fetelor dorinta de a-si exprima frumusetea prin intermediul sexualitatii. Este o momeala irezistibila. Sexualitatea te face mai frumoasa, atragatoare. Ce fata nu vrea sa fie mai atragatoare cand tot ce are de facut e sa imbrace o pereche de colanti de 30-40 lei si sa pozeze sexi in selfie-uri ?

Da roade ?


Da, se strang sute de like-uri si multi urmaritori (adica cei care se vor uda, si nu numai, de fiecare data cand iti actualizezi poza de profil )
 

Deci ce se poate face ?


Inainte sa raspund acestei intrebari da-mi voie sa pun alta. Exista consecinte negative la aceasta desfatare vizuala?
Posibil ca da: cand cauti frumusetea in haine si nu in tine e posibil sa duci o viata superficiala. O viata in care te vei bucura doar de 5 secunde de orgasm si un MC puisor, sau Big Mac...dupa preferinte.
Deci daca exista consecinte ce se poate face?

Prin gasirea unor modele demne de urmat, modele mai putin stridente si a caror viata va ofera invataturi si cai bune. Tinerele au nevoie de un model pana isi formeaza un caracter. In lipsa unuia nu raman decat Rihanna, Miley si Nicky Minaj sa le educe.

Sunt curios care este parerea ta in legatura cu tema articolului, fetele care au o alta definitie a frumusetii sunt rugate sa ieie cuvantul in sectiunea de comentarii.

CONVERSATION

2 comentarii:

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top