Etape


Prima etapa este: Infectia : te trezesti de dimineata sau in mijlocul vietii si decizi ca vrei sa faci ceva cu viata ta. Nu stii ce dar ceva te roade in stomac, poate fi foamea sau poate ceva inauntrul tau s-a trezit. Daca n-ai limbrici e posibil sa treci printr-o etapa numita: Vreau sa fac dar nu stiu ce.

A doua etapa : N-am limbrici : Daca ti-ai facut controale si tot misca ceva in tine e timpul sa treci la actiune. Poti incepe prin a te aseza comod pe scaun,canapea sau orice alt obiect destinat relaxarii fundului. O sa te gandesti la ce esti tu bun si dupa cateva minute de vid neuronal vei obosi si te vei intoarce la facultate sau liceu.

A treia etapa: Tot misca : In etapa asta cocosul vecinei demisioneaza, nu poti dormi noptiile si diminetile te prind ametit. Esti mai ceva ca o batranica pe nurofen. Stii ca trebuie sa faci ceva cu viata ta.

A 4-a etapa: Ion : Chiar daca nu stii ce vrei sa faci dar ai o idee , esti hotarat sa o urmerzi pana ce va deveni prea greu si iti vei baga pu**. Te-ai decis, vrei sa fi miliardar. Stii ca nu va fi usor, stii ca multi te vor demoraliza si stii ca nu esti tipul potrivit pentru asta. Ai indoieli...esti infectat ! Glumesc,esti om.

**Numele acestei etape este irelevant si puteti injecta sugestii prin comentarii. N-o sa le iau in seama.

A 5-a etapa - Deja faci bani dar nu-ti ajung, si daca nu faci macar dai impresia, te uiti inapoi si-ti construiesti o mica autobiografie presarata cu amintiri despre nopti nedormite si multe controale la colon. Vrei sa crezi ca ai succes si ca lumea te vrea. Important !  Nu-ti schimba parerea,vei muri fericit.

Cam atat dragii mei, acest articol a fost o mica parodie despre incercarile noastre satirice de a da sens vietii.

CONVERSATION

4 comentarii:

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top