Inevitabil ma intorc in urma cu cativa ani,ani buni petrecuti la liceu, la scoala, ani petrecuti in viata. Odata o sa faci si tu asta, asta fac acum. Ca reteta sa fie deplina trebuie sa presari cateva grame de drama si autocompatimire. Daca acum esti intr-o pozitie favorabila, in viata , cand faci reframe un amanunt o sa tot apara.

Ai fost mic si ai luptat, au fost momente grele insa nu te-ai dat batut. Acum esti multumit de tine sau crezi ca in curand vei fi. Oricare ar fi amanuntele autobiografiei tale imaginare stii ca trebuie sa incluzi neaparat  unul : acela ca ai luptat,poate nu mereu dar ai fost persistent si..acum te gandesti la asta.

Intalnesc baieti,fete de varsta mea care cauta, si eu inca mai  caut. Cautam succesul, sau macar ceva care sa semene a succes. Cauta in trecut  cheia pentru viitor. Cu totii o facem, multi nu gasim, altii gasim iar cei din urma doar se iluzioneaza ca au gasit.

Traiesc momentul in care vreau sa spun ca am reusit, sau ca sunt pe drumul spre reusita, sau macar ca am pasit o data pe acel drum. Trec printr-un moment pe care voi incerca sa-l descriu vreodata. Moment in care ma gandesc foarte des la ce am fost, ce pot fi , ce sunt acum .

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top