Cei trei craiCei trei crai reprezinta trasaturi de caracter si modele prezente in umila noastra existenta. Fara alte prezentari:

Primul face pe  Oaia style: alege exemplul perfect sa-l urmeze, mananca bambus pe paine si nu-i pasa,el are un model de urmat.Toti ii spun ca i-a crescut blana dar el nu simte,caldura nu il doboara si frigul il transforma in Jon Snow,are copite dar el crede ca sunt silicoane.

Number #2 face pe Zmeuu : Este gazda multor citate motivationale si replici sterse. Cand vorbeste toti ii intorc spatele si se joaca lol sau hearthstone(Salut fratele Mindu). A ajuns la master level si e increzator, e de agatat in cui dar nu crede. In curand va fi crucificat si ouale sale vor lansa o noua moda. Lui nu-i pasa, stie ca poate mai mult de atat.

Number #3 e o Testoasa : A fost greu dar acum faci din "tre' sa muncesc" si "pe mai tarziu" statui , ai succes. Vinzi una fiecarui prieten de fiecare data cand deschizi gura. Toti castiga. Se organizeaza targuri de statui si ramai surprins, a ta e cea mai verde.

Va doresc ca in timpul vietii pe pamant sa fiti binecuvantat dupa merite cu cei 3 crai  si nu numai. Daca nu te regasesti stai linistit, e cineva acolo care seamnana cu tine, gaseste-l si descrie-l aci.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top