Cei mai fericiti virtual dintre noi.

Despre cei mai fericiti dintre noi, cei de pe facebook. Cei cu profilele ticsite de poze profi si lucioase. De cei pe care nu de multe ori ii praduim datorita conduitei. Adica ei sunt corect comportamental dar noi ne luam de ei. Ai stat sa te gandesti de ce petreci acel sfert de ora cu teorii de genu; : I'aute** pe ala ce fericit e,dar in realitate el da morcovi la magari si scarpina capuse pe spate. Hai nu zau. Ma gandesc ca si lor trebuie sa le acordam o oarecare prezumtie de fericire pana la poza contrarie. Voi ce parere aveti ?


Despre si plus critica sunt multe de spus dar se rezuma totul la noi, de ce pana ta de cocos de munte crescut la tara te iei de poza altuia, ca om  poate e ..stati,caut diacritice/...(gata, folositor cand nu stii sa intri in control panel ,clock language and region :  ) . Ca om poate sa fie țâță de nevastuica  dar tu te tot ti de cocoasa lui ca arabul de spatele camilei. Apoi criticam toti si in mediul online es muy facil , Tot ce trebuie sa faci e sa lasi unul din astea :  si deja ti-ai pus internautul in cap. O sa ai parte de multa remuscare virtuala dupa dar nu dispera, nu e nimic ce un like nu poate repara. Sau exagerez.


Pareri, prajituri, rosii ?

CONVERSATION

2 comentarii:

 1. Sunt multi cei care isi schimba poza de profil si le creste moralul. Sunt multi cei care devin fericiti folosind aceasta retea de socializare - facebook. In lumea reala acestia sunt de fapt nefericiti iar la comentariul "ei" sau "lui" devin fericiti agatadu-se de o mica speranta ca "acela" sau "aceea" l-a remarcat.
  Ati vazut cum le creste feiricirea unora spunand: "heeei. Mi-a dat like!! Yees". Reteaua de socializare este despre si pentru oameni.
  Nefericiti sunt cei care in mediul lor in care au crescut petrecut ani iar cei din comunitatea respectiva il resping. Acestia pot deveni fericititi pe o retea de socializare unde isi incepe o noua personalitate de la 0. Cu un nume nou, cu o poza noua, practic este altcineva. In fata tastaturii se transforma. Acestia isi traiesc fericirea doar virtual. Si le place.

  Fericiti trebuie sa fim atunci cand ne trezim de dimineata sanatosi,cand putem merge, cand putem vedea, vand avem prieteni si familie.
  Restul sunt detalii..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Frumos, sunt campanii electorale in desfasurare, te-ai gandit sa participi ?

   Ștergere

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top