Ultimele 2 zile

Totul a inceput cu aceste videoclip :Cat sa te ridice in picioare pentru cateva momente nu ? Si de atunci am tot procastinat cu videoclipuri de la TEDx si de la canalul asta . Bun, am atins numarul maxim de link-uri adaugate ever intr-o postare ,daca continui o sa credeti ca fac bani din asta (recunosc,ceva inauntru meu o considerat asta o gluma si a ras).

Pe urma am trecut printr-o pseudo deceptie cauzata de asteptari exagerate ,poate ati avut si voi una sau mai multe. De obicei totul incepe cand dai polen la fluturi si-i lasi sa dea din aripi. Se inmultesc si-ti invadeaza materia cenusie.

Au fost momente si momente, un lucru de apreciat este cand descoperi o frimitura de sfat din greselile pe care le faci. Daca nu nu-i bai,te superi si mergi inainte. In restul timpului am dat un examen pe care l-am trecut cu multiple emotii si rasuciri de gat. Asta pentru ca m-a mancat gura ,am vorbit, profa s-a timorat si m-a pus in prima banca. Daca ai copiat vreodatata stii ca prima banca nu e chiar o optiune viabila. Asta in caz ca nu esti Paul Lungu, caz in care si daca te pune la catedra copiezi.

Au mai fost momente dar fara blat comic sau de efect si vor ramane anonime. Ultimele doua zile, pentru tine cum au fost ?

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top