Parti din tine.

Ti s-a intamplat vreodata sa subestimezi un om ? Sa crezi ca nu se poate ridica dupa o lovitura parca prea dura pentru corpul lui firav, pentru mintea lui cusuta cu panza de paianjen. Daca da probabil ti s-a intamplat sa asisti la momentul cand acea persoana se ridica si-ti demonstreaza contrariul. Ea poate iubi si el poate simula acel zambet fals care va tine cat va fi nevoie pana cand totul se va linisti.

Simt ca am fost in acea situatie. Simt ca am facut o concesie datorita unei persoane pe care o subestimam. M-am mentinut pentru o perioada indelungata intr-un lichid incolor si fara gust.Totul ca sa ajung la concluzia ca singura concesie pe care o faci in viata e pentru fericirea ta.

Relatez fapte generice dar asa cum sunt mie mi-au parut cel putin surprinzatoare .Sa-mi dau seama ca intr-un final trebuie sa iubesti, ca the ex. trebuie capsulata intr-un coltisor si apreciata pentru ce reprezinta , ca ea cu siguranta va fi in regula,puternica si capabila sa-si caute fericirea. Sunt idei tocite pentru jungla in care cuibarim.

Seara buna.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top