Despre schimbarea personala - Partea I

Sunt mandru sa va anunt ca acest blog a cooptat o tanara_talent* .Va va surprinde simturile  cu un articol de senzatie despre evolutia personala. Fara alte introduceri si linguseli virtuale va prezint :

Ta Daaa !
Articolul :)

As compara schimbarea cu evolutia, cresterea interioara, de ce nu cu trezirea la realitate.Suntem obisniuti inca din copilarie ca atunci cand intampinam o problema cineva sa vina sa ne salveze; fara o implicare a noastra stim ca lucrurile trebuie sa mearga mai departe...ei bine schimbarea vine ca o maturizare, ca o responsalilizare asupra vietii pe care o traim. Stiti de ce trebuie sa fim dispusi la scihmbare? Pentru ca de foarte multe ori nu suntem intrebati daca suntem pregatiti pentru ceva diferit, pur si simplu inevitabilul se produce.

    Totodata putem asemuii schimbarile din viata noastra personala cu trecerile de la o stare de agregare la alta a materiei; de la solid la plasma,de la rezistenta la libertate,iar singura cale de a obtine libertatea este sa evoluam constant.

     Daca ar fi sa imi raspund intrebarii de la care am inceput sa scriu acest articol ("cum crezi ca erai acum 4 ani si cum esti acum, ce sa s-a schimbat si ce a ramas la fel?"), as incepe cu sfarsitul...sfarsitul intrebarii ce a ramas la fel?

Raspunsul sunt chiar eu, fiindca am invatat sa gasesc explicatiile tuturor intrebarilor la mine, eu detin tot ce imi trebuie. Stai..se pare ca toata fraza asta imi arata ca, de fapt, nu a ramas nimic la fel. Asa gandeam eu in urma cu 4 ani? Cred ca nu! Eram putin cam revoltata si pierduta. Ma obisnuisem sa gasesc un vinovat pentru toate lucrurile negative din viata mea. Desi acum am devenit mai optimista stiu ca erau destule probleme pe atunci, nu ma condamn pentru ceea ce am fost. Nici acum nu au disparut unele frustrari care imi provocau suferinta pe atunci, s-a schimbat doar perceptia mea asupra lor.Articol fomrat din 2 parti, a doua parte aici.
Autoarea acestui articol va ramane anonima pana cand ma veti implora sa rup tacerea ,respectiv mitui cu o suma mirobolanta. 
*posibila greseala ortografica

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top