Tortul de marimea unei roti

Reciprocitate - intelegere prin care doua parti obtin de comun acord pe rand, un beneficiu,bun, avantaj.

Incearca sa iti imaginezi o fetita de cativa anisori mancand un tort de ciocolata cat o roata de masina. Daca printr-o minune il va manca crezi ca ea va mai ravni la ceva dulce in urmatoarele ore ?
Eu zic ca nu, e deja satula de dulce,nu mai cauta nimic asemanator. Ce incerc sa spun e ca flamanzim dupa ceea ce ne lipseste nu dupa ce avem deja.

Un suflet/stomac plin de iubire n-o sa caute niciodata reciprocitate N-o sa astepte ca tu sa ii servesti prima bucata de tort,el e deja satul . El nu are nevoie de asta, el simte iubirea si traieste prin ea.El a gustat din dulceata iubirii si e dispus sa te apropie si pe tine de urmatorul ospat.

Insa cel care doar a auzit de tortul cat roata masinii - el nu va face decat sa flamanzeasca dupa el dar cel mai important e ca harta lui spre el e eronata.Atat de eronata incat te roaga pe tine sa-i arati primele repere. Sa il indrepti tu in directia corecta. De asta nu-ti ofera nimic, pentru ca are nimic de oferit. De asta cauta de la tine un gest gentil, pentru ca pe harta lui nu are reperul asta.Nu are localul Iubire sau pensiunea Daruire.

Sa lasam reciprocitatea deoparte si sa constientizam lipsurile noastre,sa ne dam seama ca harta noastra spre iubire nu e google maps(varianta pentru suflete) ci e una desenata pe o plaja maturata de valuri.
Haidem sa nu mai asteptam ca celalalt sa faca primul gest si sa puna pe harta ta localul iubirii, incepe cu ce ai si de acolo construieste.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top