Poveste de Craciun increstata in diamante    Iarna,anotimpul ce da fiori si incresteaza amintiri sau doar o simpla dar lunga si chinuitoare raceala,ei bine pentru mine nu a fost sa fie asa,pe de o parte ca sunt din fire mai rezistent,si pe de cealalta pentru ca pentru mine anotimpul acesta reprezinta un simbol al eternitatii.

Se spune ca iarna zilele sunt mai scurte,ei bine pentru mine orele parca se preschimbau in minute si minutele in diamante si note muzicale.
 Mai erau decat cateva zile pana la Craciun,Craciun care urma sa-mi intipareasca in minte
valoarea sarbatoriilor petrecute cu cei dragi,dar pentru asta trebuia sa muncesc mult si sa eleborez o surpriza care avea sa transforme totul intr-o atmosfera de bazm,inedita si mirifica.

      Insa ceva lipsea,ceva care sa-i dea iubitei mele acea aura stralucitoare,acea stea care pune in valoare bradul de craciun si sa lumineze pasi calmi,molcomi pe care aveam sa-i desenez,ceva de vis
Da asa trebuia !
     Zis si facut,dar de cele mai multe ori socoteala din cerebel nu se potriveste cu atmosfera din targ,mai exact un ger asurzitor si amar razbea fiecare particica acoperita cu grija de straturile de haine care imi serveau drept adapost,sau cel putin asa am crezut eu,dupa 3 masini consecutive care au  mutat  noroiul si apa pe pantalonii mei ,intr-un final decis ca cel putin bijuteriile mele trebuiesc consevate :D

  Toti stim ca atunci cand ramanem in pana de idei,si variantele cu suna "n" prieteni se epuizeaza in cele din urma apelam la goagal,ca de ! Toti avem strofa de primari "alesi' dar sa nu intram in polemici.
Ei bine dragii mei la o cautare minutioasa dau de un site de bijuterii,care in aparenta imi incanta campul vizual
,da domnilor bijuterii peste bijuterii,bijuterii cu cristale,cristale Swarovsky sau normale,ce pot sa spun o minunatie de nestemate.
 Sunt un om care acorda foarte multa atentie detaliilor,si acompaniat tardiv de catelusa mea am ales cadoul ideal,nu a durat mai mult de 2 zile caci cadoul era atent strecurat sub paltonul gros si insotit cu grija pana intr-un loc sigur din casa.

   Acum tot ce mai lipsea erau lumanarelele si acei 3 pasi,caci atat am calculat ca fac de la usa pana la pat si celebra dar inca la moda replica
vrei sa.....da! Inca nu pot sa pronunt cuvintele acelea,ce vreti ,sunt barbat :))
Totul era divin,muzica era una de o calmitate si emotie covarsitoare,desigur ceva in ton cu iarna
    Ochii ei straluceau ca 2 diamante nefinisate al carui ultim cuvant in desavarsirea lor il aveam eu,bine eu si bijuteria care avea sa.....hmmm curiosi mici.
Aici sunt eu ,aflat in fata faptei pe jumatate implinite,si ca sa dau intamplarii,amintirii un iz de suspans am sa las naratiunea si descrierile pe raft si am sa continui cu dialogul:
-Buna draga mea,ti-a fost dor de mine?
-Iubitule,stii ca intodeauna o sa-ti duc dorul!
-Scumpa mea,ingerul meu,in fiecare dimineata cand te privesc cum dormi stiu ca doar pe tine as vrea sa te vad cand ma trezesc
-De fiecare data cand te tin de mana(si ii iau mana incet,suav ,inghenuchiind cuvincios dar totusi pastrand atmosfera apasator de romantica,dupa parerea mea)
-De fiecare data cand te tin de mana stiu ca nu o sa existe o alta ,tu iubita mea tandra,calma si sensibila
-De fiecare data cand ma uit in ochii tai vad bucuria si amorul,2 luminite ce asteapta  o scanteie,"
un toque final"
-Imi este putin greu......(inelul se lasa dezbracat de copertina cutiutei de culoare rosie )

Vrei sa fi sotia mea?

Atmosfera se umplu de lumina si de speranta ,grandoare si o fericire de cristal.
Toate au prins contur datorita ei.
-Da dragul meu,vreau sa fiu sotia ta!

Acestea au fost ultimele cuvinte ce au scaldat seara de Craciun intr-o mare de promisiuni si dorinte pasionaleArticol inscris pentru SuperBlog2012

CONVERSATION

4 comentarii:

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top