Promisiuni,bijuterii pretentioase

Salutari voua  voi astia mici si "geniosi"


V-ati gandit vreodata cat de mult inseamna o promisiune,daca v-as spune ca o promisiune ar trebui sa fie o prioritate si nu un fleac , oare?


Ei bine dragii mei ,noi ca fiinte care mai comunicam din cand in parca,ne folosim de cuvinte nu,caci limbajul non verbal e un capitol incheiat pentru multi(dar chestiunea asta o s-o abordez in alta zi cu soare)
Ei bine si ca fiinte vorbarete din cand in cand facem promisiuni.
  Promisiunea este un lucru de pret,un bun care nu se schimba sau se imprumuta,o promisiune poate reda un zambet sau poate lasa un voal de mister,promisiunea este limita propiei tale lumi.

 Cand faci promisiune fa bine si tine-te de ea,caci cu cat va fi mai indeplinita cu atat valoarea ta ca om va creste
 Promitem dupa sperantele celor ce ne-n conjoara si indeplinim dupa posibilitatile noastre

Pentru mine indeplinirea unei promisiuni este ca slefuirea unui diamant pe care il dai in chirie,pare amuzant,dar gandeste-te ca atunci cand faci o promisiune creezi o magie,oferi o bijuterie,care o sa aiba prinda luciu doar acompaniata de cuvintele potrivite,in cazul nostru respecatarea promisiunii.

Cu greu gasim astazi persoane dar si inteprinderi respectiv vreun magazin online care sa-si respecte promisiuni.
Ei bine cu ajutorul celei de-a 3-a probe am reusit sa-mi formez o idee mai conturata despre ceea ce delimiteaza increderea in mediul online .
   Oktal este pe piata online care timp de 13 ani a reusit sa sa isi mentina promisiunile si in acelasi timp sa dea de dovada de profesionalism,tinundu-se de promisiuni Oktal ne dovedeste ca inovatia lor este fara limite.
Gasesc si astept de la  un magazin online  seriozitate si inovatie,domenii in care se descurca fara pata.
Articol inscris pt SuperBlog 2012CONVERSATION

2 comentarii:

  1. Ai perfecta dreptate . O promisiune este ceva important , atat de important incat si bunul Dumnezeu ne-a zis sa ne tinem promisiunile.
    Cred ca promisiunile sunt importante pentru ca un om poate spera o viata intreaga intr-o promisiune care poate , din partea celui care a facut-o a fost uitata.
    Deci de aceea trebuie sa tinem cont ce , cand si cui promitem !
    Ai scris frumos si de acum o sa iti citesc toate postarile :3 ! Seara buna!

    RăspundețiȘtergere

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top