Cate putin despre dragoste si bani.

Articol actualizat la 20.02.2014

M-am gandit sa abordez un subiect indelung discutat dragostea.Unii dintre voi ati patit-o din cauza ei iar altii inca mai gustati din dulcele-i venin.Inspirat de o melodie pe care am s-o adaug spre sfarsitul articolului am sa incerc sa disesc cateva ganduri.

   Cred ca cea mai mare pastila de slabit care ii este administrata frecvent iubirii este banul.Simplu si concis.
     Povestea prinde viata inca de la scoala cand se pare ca invatam cele mai nefolositoare lucruri,in afara de zilele cand la biologie analizam minunile corpului uman : organele genitale. Trecand repede peste etapa asta ajungem la liceu,unde nici acolo nu se aprofundeaza ceea ce adolescentul incepe sa simta,si anume un sentimentul  infloritor numit iubire.Nimeni nu sta de capul nostru sa ne dea lectii intre ale iubitului,dar auzim frecvent pe la televizor si din alte surse ca banii ar fi prioritari si peste tot din cate simt eu se promoveaza nunti de mii de euro pe urma botezuri de mii de euro si intr-un final divorturi cu ...v-ati prins.
  Cred ca iubirea nu trebuie demonstrata prin rasplate materiale si promovarea asta tot mai vulgara a planului material in defavoarea celui spiritual nu aduce beneficii nimanui,poate doar marilor bancheri,comercianti.
Salutare tuturor !

CONVERSATION

3 comentarii:

  1. probabil că ai o iubita care în loc de dragoste îţi da bani...îmi pare rău de tine că eşti nefericit

    RăspundețiȘtergere
  2. hai la superblog batrane

    RăspundețiȘtergere

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top