Site nou lumeSalut lume ...hmmm ...nici macar nu stiu daca tipul asta de salut e adecvat,sau mai e la valabil,sau daca macar este cineva caruia sa-i pese.
Trecand peste introducerea putin abstracta ajung la informatiile principale,deci luati-va linguritele si haideti sa le degustam.

    Prima informatie extraordinar de banala[si singura de altfel] pentru unii ar fi ca astazi oficial mi-am deschis site.Nu este un minijurnal online,nu este un site de stiri(desi mi s-a sugerat), nu este un site de ...rada-rada,nu ,este un site pentru cei care vor sa aiba propiul site(putin abstract ma gandesc...)....hmm sau un magazin online,,,,hmm sau care sau plictisit de aspectul site-ului lor si vor unul cu un aspect fresh.


 
  Unii ar spune ca sunt prea multe informatii,dar eu sunt super entuziasmat,am lucrat mult la proiect(inca neterminat,impreuna cu un partener) si o sa fie o nebunie.Dar nu asta conteaza dragii mei(alta expresie deochiata),ceea ce conteaza este parerea voastra care poate sa includa urmatoarele comentarii :
Stii site-ul tau ?
-Da !!!(iupi iupiii)
E varza :-j  [ ... ]

Hei tu Ionut imi place la nebunie site-ul !!!!
- O doamne cineva imi apreciaza munca (:blushing)

Nu stiu ce sa zic,mai trebuie imbunatatit rada rada
-Fie,ce imbunatatiri i-ai aduce tu ?

Si multe altele,deci sa curga cu comentarii  :D

A da...aici este site-ul 


CONVERSATION

6 comentarii:

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top