Zana Farmec si Rapunzel


Cu toti am auzit povestea frumoasei Rapunzel,tanara fata cu parul auriu insa cati ditre voi stiti ca aceasta a avut probleme cu,caderea parului ..(devine amuzant).

Si asa incepe poveste noastra..

A fost o data ca niciodata ...trecand peste introducerea binecunoscuta o tanara fata care a fost incarcerata de catre o vrajitoare malefica si scortoasa.

Timpul trecu si tanara fata deveni-se din ce in ce mai frumoasa..asa ca vrajitoarea a decis s-o inchida in turnul din padure.
Rapunzel avea un par auriu foarte lung care pe care il ingrijea zilnic,parul ei era folosit de catre vrajitoare pentru a cobori din turnul cel inalt.


Insa tanara rapunzel era tare nefericita si deprimata,astfel cu timpul a inceput sa aiba probleme care nu ii erau deloc cunoscute varstei ei.
Avea probleme cu cadera parului,parul ei care ii servea drept alinare in noptiile lungi si reci petrecute in turn.
Tanarul print care se plimba in acele timpuri prin tinut a auzit-o pe Rapunzel plagand si a strigat-o la geam

Tanara l-a lasat sa se urce pe parul ei si plina de tristete i-a povestit amarul ei.Tanarul print a ramas induiosat de povestea ei si a decis sa o ajute.
In acele vremuri umbla vorba prin tinut ca exista o zana cu peste 120 de ani de experienta in igrijirea parului. Numele ei era zana Farmec ,iar leacurile ei erau vestite in intreg tinutul si metodele ei nu daduse-ra gresi niciodata.

In zilele urmatoare zana Farmec ia studiat parul lung al fetei si intr-u final dupa lungi si minutioase pregatiri s-a decis sa-i aplice  Gerovital Plant Tratament pentru andicadere.Era unul dintre tratamentele ei speciale si functionalitate acestuia nu putea fi pusa la indoiala nici de cele mai mandre regine din tinut.

Astfel,in urmatoarele zile tanara Rapunzel si-a recuperat parul de nuante aurii si de atunci a trait fericita pana la adanci batraneti.
Ei bine dragii mei,aceasta a fost micul nostra aventura legata de frumoasa Rapunzel care a avut probleme cu, caderea parului....
Sfarsit ! Nu va urma.

PS:Acest articol are scopuri strict competitionale.
PS1:Rapunzel nu a fost ranita sau supusa niciunui tratament.
PS2: Articol inscris pentru Super Blog 2013

CONVERSATION

2 comentarii:

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top