Sambata,zi banala


E sambata ,o zi banala si vreau sa scriu despre o buna parte din gandurile care ma framanta
Rada-rada !
Stiu,te astepti la tertipuri, la intrebari retorice,la stari deprimante care invoca ajutor divin.
Dar nu,sunt aici si-mi traiesc banalitatea.Stau in pat gandindu-ma la toti acei oameni care daca le scazi orgoliul,mandria,falsitatea si mediocritatea raman piele si os,cuvintele atat de pline  de infatuare or sa ajunga nimic mai mult decat simple,fade bule de sapun.
In rest mai nimic,o gramada de ganduri optimiste, tinand cont de banalitatea care domina ziua ca un dragon padurea..ca un dragon padurea ?
Ma gandeam la Smaug desigur.

Stiu ca mai sunt aproximativ 2 sapatamani si o sa-mi iau zborul catre casa cu autocarul. Am petrecut aici alaturi de fratii mei cu sange latin mai bine de 5 luni si este timpul sa ma intorc la patrupezii mei,sper ca nu i-a dat mama spre adoptie.
Si pisicuta mea,sper ca inca mai traieste.Cat despre natura ,iubesc natura,imi e dor.Printre atatea blocuri de ciment si fete plictisite nu ma regasesc,uneori am senzatia ca sunt singura persoana de pe strada care alearga,face mutre,se impiedica,rade fara sa se drogheze :D

Dumnezeu cu mila,e sambata..o zi banala prin definitie.
(daca nu va intrebati ce legatura are logoul in forma de pisica cu semi-citatul pot sa va spun ca meh..pisica e un animal calm ,poftim explicatie )

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top