Plec acasă

Ei bine dragii mei..e timpul să-mi iau rămas bun..însă doar pentru puţin timp. Mâine o să-mi îndrept atenţia către România.
Plec acasăăăăă !

Mda..e ceva entuziasm prin starea mea. Nu ştiu dacă vine de la faptul că poate o să stau pe banca cu vreo femeie de vârstă a 3-a sau vreun bărbat de vârsta a 2-a cum proabil s-a întâmplat în ultimele două rânduri când am plecat acasă .
Atmosfera pe autocar este dictată de cel mai vorbăreţ desigur,şi nu mereu cel mai vorbăreţ e şi cel mai glumeţ. Incertitudinea asta provoacă suspans.
Cert este că o să mă plictisesc,cum probabil nu obişnuiesc să-mi fac de lucru cu seminţe şi alte artificii alimentare o să domine o să stare fadă de plictiseală.

Mi-e dor..nu ştiu totuşi de cine şi ce să-mi fie mai mult.Am vorbit cu mama şi am uitat s-o întreb dacă a dat pichinezii spre adopţie sau încă mai supravieţuiesc pe lângă casă,cert e că săracă mâţă pe care o avem probabil a fugit de mult.Mama nu-i cea mai inaduitoare persoană cu animalele.
Trecem de la patrupede la natură,probabil elementul care mi-a lipsit cel mai mult aici,printre blocuri de ciment şi tot felul de structuri odioase n-am putut să-mi caut un gram de linişte.
Mi s-a povestit că în România vremea nu s-a pus încă pe picioare şi că încă primăvară stă la coadă şi asta nu poate decât să mă irite. Vreau să stau sub nucul din grădina şi să ascult muzică bună cu o scobitoare în gură şi acele adieri de vânt plăcute .. ce nebunie.

Totuşi..în cel mult o săptămâna lucrurile or să revină la normal. Mama cu vocabularul vulgar,eu cu răbdarea de care am dat întodeauna dovadă.


CONVERSATION

1 comentarii:

  1. Ei da. Eu as incepe raportandu-ma direct la cauza si efect. Este evidenta pasiunea ta si de apreciat faptul ca iti asterni cu o anumita periodigitate gandurile aici, pe blog. Se observa faptul ca esti talentat in sensul asta si ca reusesti sa redai in linii mari aspecte ale realitatii asa cum o percepi tu, cu nuante placute si mai putin placute. Parerea mea este ca faci un lucru bun atat pentru tine cat si pentru vizitatorii blogului tau care se delecteaza cu experientele tale tratate intr-o maniera personala. Ai ironie fina, ceea ce presupune o traire intensa si o analiza profunda a faptelor inainte de a le expune. Felicitari!

    Alexandra Oprea.

    RăspundețiȘtergere

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top