Scafandrii si sirene

Acest articol este continuarea primei parti   (click pe scafandru pentru prima parte).

Dupa ce vei citi prima parte vei intelege de ce ai fost nevoit sa dai click pe un scafandru si nu pe asta - un link absolut normal care te trimite spre o conferinta TED.

Bun, deci ai luat legatura cu ea si lucruri incep sa iasa la iveala ca pestii speriati de delfini. E extraordinar cat de multe poti afla despre sirena ta cand chiar iti aloci O2 sa aflii reactia chimica din care provine . Afli la ce filme se uite,muzica, ce solzi de peste o intereseaza si tot felul de icre gustoase sau mai putin.

Ideea este ca incepi sa comentezi acolo,prin postarile ei. Daca chiar esti un tip interesant( ca daca erai nu mai citeai bulele mele ) tu chiar o sa-i atragi atentia tipei, ea o sa te bage in seama si tu o sa fi in trident dupa ea. Dar in majoritatea cazurilor nu se intampla asta.

Adevarul e ca daca astepti mult timp pana sa o bagi in seama sansele sunt ca tu  deja sa-ti fi format propia Ariel in minte, sa-i fi pus coada cea mai stralucitoare si tot la locul ei. Tot un adevar este ca asta o sa-ti dauneze foarte mult pentru ca :

1. nu stii sa te comporti cu o persoana superioara tie - deci de ce ai incerca sa o ridici pe ea in bule ?
2. cand ea creste tu scazi - deci o sa scada si curajul de a spune cea-i in tub .

Ca o mica ) , ceea ce te face vulnerabil te poate ajuta sa creezi o conexiune cu persoana respectiva, simtim ca avem prieteni atunci cand putem sa devenim vulnerabili in fata lor, le putem imparatasii frica de a aborda sirene fara teama de a fi criticati.

Primul articol din aceasta dualogie (cuvantul nu exista, dar am derivat eu din trilogie )  avea o cu totul alta directie,  se voia sa fie o parodie cu iz de sfat . Acest articol s-a vrut a fi ceva mai personal.Ca o coada de rechin daruita bunicii in semn de respect...sau orice ii daruiesti tu bunicii si e pe sentiment.

  Ca o incheiere nu cred ca exista un model de urmat ca sa sechestrezi emotional sirene , o sa-ti dai seama cand tu si Ariel sunteti ca apa si pestele unul pentru celalalt cand o sa alunecati ca uleiul in tigaie unul dupa celalalt. Asa ca incearca sa fii tu , daca iti amintesti cum se face asta. O seara buna dragi scafandrii, prea'laudate sirene.
CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top