O aventura de-o noapte

Motivul pentru care este acceptata de ambele sexe : nu exista implicare. Pentru ca partenerul nu va dori sa converseze, sa se implice emotional si prin urmare  nici o urma de frustrare.

Motivul poate fi mai adanc inradacinat ca inteles, pe langa teama de implicare mai exista si teama de a fi acceptat asa cum esti. Nu va exista teama de a fi neinteles pentru ca in primul rand nu s-a pus niciodata problema ca vei fi inteles. Se naste un troc, eu iti ofer placere si tu imi overi prilejul sa uit de mine si de imperfectiunile mele. Ce vrea partenerul de la tine coincide cu dorintele si fanteziile tale , nicidecum cu temerile si incertitudinile sinelui. Pare echitabil si mai ales sincer.

Jucand rolul realist al unui pseudo'pesimist  - imi dau seama ca acest troc senzorial trebuie sa inceteze candva, nu ?
Trebuie sa existe un moment cand nu mai poti suporta, cand schimbul de fluide isi reneaga cursul firesc si chimia nu mai produce reactii chimice.


Trebuie sa existe un moment cand griul din reflexia ta sterge acel curcubeu atent brodat cu care te afisezi. Sau poate... suntem facuti sa ne simtim goi, si singurele gauri ce se pot umple sunt cele fizice.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top