You may not really give a toss

Cu ce sa incep - cu faptul ca-mi tot repet ca orice s-ar intampla pe mine nu trebuie sa ma afecteze, ca singura calea spre indiferenta este sa-mi tot repet acel 'nu-mi pasa !' .

Cu ce sa incep, cu senzatia de you're unworthy .Please shut up - in loc de plasturi eu il am pe Mjolnir, doar ca acum face pe grozavul.

As putea sa incep prin a descrie aceasta stare grozava caracterizata prin 'Ionut tot ce spui acum sunt decat proiectiile unei stari de moment'. As putea sa spun ca nu suport singuratatea dar cat de vulnerabil sa fii sa spui asta. O alternativa este sa-ti gasesti puterea si sa-ti repeti ca tu esti puternic si ca poti razbii de unul singur. Dar nu vreau sa mint, nu acum, nu-i momentul.

Vreau sa ma dezgrop pentru moment,de tot acest pamant care ma tine captiv in mine, incepe sa ma sufoce. Vreau sa cred ca sunt un copac si ca radacinile mele sunt infiripate in mine, dar nu-i adevarat, ale mele zburda prin lume . Sa aflu spre final ca si-au gasit odihna. Ca isi ung cozile intr-un izvor de pelin.

Sunt satul de venin
La fel cum sunt satul de mine
De tine si de oricine incearca
sa-si sape un izvor spre sine

Ultimele 2 zile au spus asa : Ionut cred ca inteligenta este un blestem pentru omenire si trebuie sa incerci sa detaliezi ce tocmai ai spus, Ionut n-ai un punct de vedere viabil :)

in ce arsita ma lasi sa ma desfat
in ce ape tulbure simt ca ma-mbat
in ce scorburi, unde nori ?
unde-i griul dintre toate aceste non-culori
unde-s noi ?

rasar pe rand
plang pe sarite
ale tale soapte
de dor vlaguite

vlaguite gropi
vlaguiesc un ghiocel
vise, speranta si o drujba stau tolanite-n el
vlaguite gropi
vlaguit el
glasul tau prin santuri , vlaguit si el

cum sa simti furnicaturi
care provin
din frimituri . Cum e ?
Sa simti ca-ti arde glasul cand nu esti ascultat
ca-ti pierzi compasul, te simti ignorat

cu glasu-n colt
cu-n zambet in nuori
aievea fato mi-ai daruit fiori

I feel better :)


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Se spune ca opinia ta conteaza si ca exista zana Commnent care iti asculta parerea si iti lasa un like sub perna inainte de culcare.

Back
to top